Sedat Şahin'den depremzedelere destek

TAKİP ET

Samsun'un tanınan isimlerinden Sedat Şahin, tüm Türkiye'yi derinden sarsan deprem felaketiyle ilgili destek mesajı yayınladı. Sosyal medya hesabında yayınlanan mesajda Şahin, 'Depremzedelerin yaralarını sarmak boynumuzun borcudur' dedi.

Sedat Şahin, 6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı. Yaraların birlikte sarılması gerektiğine vurgu yapan Şahin, “Samsun’da depremzedeler için başlatılan dayanışma kampanyasını desteklediğini ve bu kampanyaya katkı sunacağını açıkladı.


Sedat Şahin mesajında şu sözlere yer verdi:

“Türk Milletinin Başı Sağ Olsun!
Depremler, hepimizin yüreğinde daima derin yaralar açmıştır. Kahramanmaraş ilimiz başta olmak üzere 10 şehirde yaşanan depremin acısıyla yüreğimiz ezildi. Tarihin her zor döneminde olduğu gibi bu acı günün de, Yüce Türk Milleti'nin birlik ve beraberliğiyle aşılacağına yürekten inanıyorum.. Güçlü ve büyük bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti’nin, milletimizle birlikte yaraları en kısa sürede saracağına inancım tamdır. Bu zor süreci, Türk Milleti olarak birbirimize kenetlenerek ve destek olarak el birliğiyle atlatacağız. Yaşanan afeti, kader mahkumu kardeşlerimizle üzülerek takip etmekteyim. Samsun'da, otellerinin kapısının depremzedelere açıldığı ve tüm insani ihtiyaçlarının karşılandığı haberi bize geldiğinde, kardeşlerim ve hemşehrilerimle çok gurur duydum ve çok duygulandım. Yine, onların başlattığı bu kenetlenmeye katkı sunabilmek için, milletimize zorlu kış şartlarında sıcak bir yuva sağlamak boynumuzun borcudur. Değerli kardeşlerim ve hemşehrilerimin sorumluluğunda, birçok kederli ailenin en azından yaralarını sarmaya çalışacak ve onları başımızın üstünde gururla ağırlayacağız. Ülkemizin yaşadığı bu afette, yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza sabır diliyorum. Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlarımızın Allah'tan umutlarını yitirmemesi duasıyla sağ salim kurtarılması dileğiyle... Yüce Türk Milleti'nin başı sağ olsun. Sedat Şahin”