Sebahattin Çağlar, Seçim Çalışmalarında Örnek Bir Performans Sergiliyor

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi CHP Meclis Üyesi Adayı Sebahattin Çağlar, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler için yoğun bir çalışma temposuyla sahada aktif rol alıyor. Çağlar, CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel'in seçim afişlerini asarak ve seçim gezilerine katılarak seçim kampanyasına büyük katkı sağlıyor.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, İlkadım Belediyesi CHP Meclis Üyesi Adayı Sebahattin Çağlar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çağlar, CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel'in seçim afişlerini asarak sokaklarda aktif bir şekilde çalışıyor. Çağlar, seçim gezilerine katılarak mahalle sakinleriyle doğrudan temas kuruyor ve onların sorunlarını dinliyor. 


Partisinin bayraklarını asarak sokaklara renk katan Çağlar, gösterdiği bu çalışma azmi ve saha çalışmalarındaki aktif rolüyle partilileri ve seçmenleri tarafından büyük takdir topluyor. Çağlar'ın sahada sergilediği performans, parti içinde ve yerel halk arasında olumlu yankı uyandırıyor.


Seçim çalışmalarının ilerleyen günlerinde de Sebahattin Çağlar'ın sahadaki aktif rolü ve çalışma azmi, İlkadım halkının dikkatini çekmeye ve onların güvenini kazanmaya devam edecek gibi görünüyor.