Zevahir Restoran, Samsun Canik Basketbol Kulübü Reklam Anlaşması Yaptı

TAKİP ET

Canik baskette ilk destek Karadeniz bölgesinin basketboldaki tek süper lig markası 'Samsun Canik Basket' takımının destek çağrısına ilk cevap Samsun'da faaliyet gösteren Zevahir Restoran'dan geldi.

Takımın süper ligdeki mücadelelerinde giyeceği formaların sırt kısmında yer alacak reklam için kulüp ile Zevahir Restoran arasında sözleşme imzalandı.

Takımın müsabakalarının yayın hakkı TİVİBU’da ayrıca Beşiktaş,Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynanacak müsabakalar,kulüplerin kendi kanallarında da yayınlanacak. Amatör lig olarak değerlendirilen Kadınlar Basketbol Süper ligindeki takıma yapılacak reklam ödemeleri , işletmelerin vergi matrahından düşülüyor.

Yapılan açıklamada, "Samsun’un bir başka marka değeri olan ‘’Samsun Canik Basketbol’’ Takımı için destek olan Zevahir Restoran işletmecisi Ömür Ünal Bey’e teşekkür ederiz. Ayrıca külübün en önemli gider kalemi olan ‘’ulaşım için sponsor arayışımız sürmektedir. Metro Holding yönetim Kurulu Başkanı Sayın Galip Öztürk Bey’e ulaşmak için bugünlerde girişimlerde bulunacağız.Kendisinin desteği bizim için çok önemli" şeklinde ifade edildi.