Yüksel Yıldırım, o çağrıya anında cevap verdi

TAKİP ET

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsun'da 65 yaş üstü muhtaç ailelerin evlerine ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattığını duyurdu.

Sosyal medyayı çok sık kullanan Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, twitter üzerinden gelen yardım çağrısına kayıtsız kalmadı.

YILDIRIM KAYITSIZ KALMADI
Samsunsporlu bir vatandaşın, “Samsunspor başkanı olarak İstanbul ve samsunda 65 yaş üstü ailelerin evlerine ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere valiliklere yardım teklifinizi sunmak çok şık olur başkanım. Devletimizin yanında olduğumuzu gösterelim” şeklinde yaptığı paylaşıma, Yüksel Yıldırım anında cevap verdi.

1 NİSAN’DA BAŞLATIYORUZ
Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, twitterdan gelen bu mesaja, Haydi Samsun gösterelim Türkiye'ye yardımsever olduğumuzu! Samsun'da 65 yaş üstü muhtaç ailelerin evlerine ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Samsun Valimiz Osman Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir ile 1 Nisan'da bir yardım kampanyası başlatıyoruz.” şeklinde cevap verdi.