Yoksa 7,2 Milyon lira kayıp değil mi?

TAKİP ET

Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Murat Talu, Atakum Belediyesi Başkanı Cemil Deveci'nin '7,2 milyon lira kayıp var, suç duyusunda bulunacağız' açıklamasının üzerinden bir ay geçtikten sonra 'neden suç duyusunda bulunulmadı. Yoksa 7,2 milyon lira kayıp değil mi?' diye sordu.

Samsun Atakum Belediyesi CHP'li Başkanı Cemil Deveci, eski başkan İshak Taşçı’nın döneminde Atakum Belediyesi iştiraki İmar İnşaat Şirkieti’nin kayıp 7 milyon 200 bin lirası olduğunu açıklamıştı.

7,2 MİLYON LİRA İÇİN SUÇ DUYURUSU

Başkan Deveci, 7 milyon 200 bin liranın belediye kasasında olmadığını belirterek eski yönetimin bu parayı kaçırdığını iddia ederek suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

ÜZERİNDEN BİR AY GEÇTİ
Başkan Deveci’nin suç duyurusu açıklamasının ardından bir aya yakın süre geçmesine rağmen halen açılmayan soruşturma üzerine, Atakum Belediyesi MHP Meclis Üyesi Murat Talu kayıp olan paranın hesabını sordu.

YOKSA BU PARA KAYIP DEĞİL Mİ?

Meclis Üyesi Murat Talu “ 7,2 milyon lira kayıp para olduğu iddia edilerek sorulular hakkında suç duyurusunda bulunulacaktı. Hatta bulunulduğu söylenmesine rağmen, her hangi bir suç duyurusunda bulunulmadığı ortaya çıktı. İddia eden kişi, iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Neden suç duyurusunda bulunulmuyor? Milletin parası neden korunmuyor? Yoksa 7,2 milyon lira kayıp değil mi?” şeklinde sosyal medya hesabında açıklama yaptı.