Yeni Sendika Samsun Teşkilatlanması

TAKİP ET

Kısa Adı Yeni Sendika olan 'Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası' tüm Türkiye'de teşkilatlanmaya devam ediyor.

Bu illerin başında da Samsun gelmekte. Samsun’da İlhan ÖKSÜZ başkanlığında örgütlenmeye devam eden Yeni Sendika il yapılanmasında bir adımı daha geride bıraktı ve il içi üyelerinden kurucu yönetim kurulunu oluşturdu. Buna göre isimler görev dağılımı şöyle. İlhan ÖKSÜZ (İl Temsilcisi Başkanı), Gökhan AK (İl Temsilcisi Başkan Vekili), Mahir KARACA (İl Temsilci Başkan Yardımcısı – Teşkilatlanma Sekreteri), Cemal BULUT (İl Temsilci Başkan Yardımcısı- Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri), Elvan Hakan ARIKAN (İl Temsilci Başkan Yardımcısı – Mevzuattan Sorumlu Sekreter), Sedai Yılmaz (İl Temsilci Başkan Yardımcısı – Finans ve Mali İşler Sekreteri) ve Fehmi Murat KAYA (İl Temsilci Başkan Yardımcısı – Bayın Yayın Sekreteri)

20 yılı aşkın süre sendika deneyimi ve tecrübesini olan bir isim olan İlhan ÖKSÜZ Tüm Sağlık Çalışanlarının özellikle pandemi dönemindeki özverili çalışmalarından dolayı hepsine teşekkürlerini iletti. Hükümetten de sağlık çalışanları adına özlük ve maddi hakları için çalışmaya aynı azim ve gayretle devam edeceklerini belirtti. Sivil Toplum Örgütlerinde faaliyetlerin gönüllük ve özveri işi olduğuna değinen ÖKSÜZ sağlık sektöründe çalışanlar olarak daha fazla özveri ve gayretle yollarına devam edeceklerini ve önceki dönemlerde kazanımlara ek yeni sosyal ve maddi haklar için mücadele ve gayretlerinin devam edeceğini belirtti.