Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğü Samsun'da kalacak!

TAKİP ET

Samsun'a basın toplantısı için gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ve Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, Türk Telekom Bölge Müdürlüğü'nün Samsun'da kalacağını ve taşınmayacağını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ve Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğü’nde basın toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, “Bir planlama ve şema değişikliği görüşmeleri vardı. Ama bu proje kaldırıldı. Bölge Müdürlüğü Samsun’da kalacak” açıklamasını yaptı.

Gerçek Taraf Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Okan Çakır’ın yönelttiği, “Şimdilik taşınmanın iptal edildiği ama 5-6 ay içerisinde taşınmanın tekrar gündeme geleceği iddiaları var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna cevap veren Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, “Bölge Müdürlüğümüz, Samsun, Çorum, Amasya, Tokat Sinop ve Ordu olmak üzere 6 ilimize hizmet veriyor. Türk Telekom Bölge Müdürlüğü’nün Samsun’dan taşınması gibi bir durum yoktu. Sadece şema değişikliği öngörülüyordu. Samsun’dan gelen tepkiler üzerine şema değişikliğine de gidilmedi. Proje iptal oldu. Bölge Müdürlüğü 5-6 ay sonra yeniden taşınması gündeme gelmeyecek. Bölge Müdürlüğü eskisi gibi Samsun’da kalacak” diye konuştu.