Toplantıya gelmeyen 5 ilçe başkanı

TAKİP ET

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, parti binasında teşkilatı ile toplantı düzenledi. Aksu, 'Kuruluştan günümüze İlkadım Teşkilat mensuplarımızla buluştuk' dedi ama 5 ilçe başkanı toplantıda yer almadı.

AK Parti’de gerçekleştirilecek kongre öncesinde delege seçimleri devam ederken, il ve ilçe teşkilatları bu dönemlerde sık sık bir araya gelerek toplantılar düzenlemeye başladı.

AK Parti Samsun teşkilatlarında bir yandan delege seçimleri devam ederken bir yandan da toplantılar yapılıyor.

İLKADIM TEŞKİLATINI ÇAĞIRDI
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, bugün akşam saatlerinde partinin kurulduğu 2001 yılından buyana AK Parti İlkadım ilçe teşkilatında görev yapan partililer ile toplantı yaptı.

KURULUŞTAN BUGÜNE İLKADIM TEŞKİLATI
Aksu, toplantı anında çekilen fotoğrafları da sosyal medya hesabından paylaştı. Aksu, yaptığı paylaşımında “Kuruluştan günümüze İlkadım Teşkilat mensuplarımızla buluştuk” dedi.

5 İLÇE BAŞKANI YOK
Paylaşılan fotoğraflarda ise partinin kuruluşundan bu yana AK Parti İlçe Teşkilatından görev yapmış 5 ilçe başkanının yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

İŞTE GELMEYEN O BAŞKANLAR
Toplantıya çağrılmayan ya da gelmeyen isimler ise, İhsan Kurnaz, Adnan Varol, Serkan Akyüz, Hakan Ay ve geçtiğimiz günlerde görevden alınan Oktay Avcılar oldu.