Terme'de Neler Oluyor? Ali Kılıç, şov yapmayın dedi

TAKİP ET

Samsun'un Terme ilçesinde belediye binası önüne gelen bayanlara, şov yapmayın diyen belediye başkanı Ali Kılıç, vatandaşların tepkisini topladı.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Partili Şenol Kul’dan görevi devralan AK Partili Ali Kılıç, ilçede süregelen yol problemleri ile başbaşa kaldı.

İLÇEDE YOL SORUNU

İlçede yağmur yağmasının ardından evlerinin su bastığını, yollarının çamur içinde kaldığını belirtmek için belediye binası önüne gelen yaklaşık 15 civarında bayan, başkan Ali Kılıç’ı bekledi.

ÇOCUKLARIMIZ HASTA OLUYOR

Her yağmur yağdığında yollarının kapandığını söyleyen vatandaşlar, çocuklarının da pis sulardan dolayı hasta oldukları belirtti.

ŞOV YAPMAYIN!

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediye binası önüne gelen vatandaşları ‘şov yapmayın’ diyerek eleştirince ortalık bir anda karıştı.

OY VERDİK GELEMEYECEKMİYİZ BURAYA!

Bayanlar, belediye başkanı Ali Kılıç’a “neden tavırlı geliyorsunuz, size biz oy verdik başkan seçtik. Sorunumuz olduğunda gelmeyecek miyiz?” yanına” dedi.

BASINI DA AYARLAMIŞSINIZ

Basın mensuplarının da olay yerinde olmasıyla, vatandaşların şov yaptığını düşünen Ali Kılıç “Size burada şov yaptırmam. 4 aydır bu basının ne yaptığı belli. Ayarlamışsınız, gelmiş siniz buraya” diyerek makamına gitti.

YOL YAPIMI İÇİN SÖZ VERDİ

Bir süre sonra başkanlık makamında, yol sorunu nedeniyle şikayetçi olan bayanları ağırlayan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, yol sorunu çözeceklerini, yollara parke taş döşenmesi için ihale yapacaklarını belirtti.
Sorunlarının çözümü için başkandan söz alan bayanlar, sessiz bir şekilde dağıldı.