Serdar Yaman'dan Atakum Tepkisi

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Serdar Yaman, 'CHP'li Atakum Belediyesi'nin kötü yönetimini eleştirirken, Atakum'da ki siyasi partilerin muhalefet yapmadığını da belirtti.

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Serdar Yaman, sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı;

ATAKUM’DA MUHALEFET UYUYOR !

CHP’li Atakum Belediye Başkanı Syn. CEMİL DEVECİ göreve geldiği günden bu güne ya mağdur edebiyatı yapmak için belediye çalışanları ile Belediye binası önünde konuşma yaptı, yada Atakum için üretim yapmak yerine ziyaretler yaparak boş işler ile uğraştı.

Atakum Belediyesinin Yaptığı kayda değer hizmet ; aslında hiç gerek olmayan LOZAN PARKI VE HALİS ÖMER DEMİR parklarının yenileme işi oldu. Kim bilir orada yolsuzluklar oldu mu neler döndü bilmiyoruz ?

BACASIZ SANAYİ TEKSTİL ile işsizliğe çare olacaklarını söylediler , ne baca var ne sanayi ortada .

HANIM ELİ PAZARI’ da kadınlarımız yaptıkları el emeği ürünlerini ücretsiz sergileyip satabilecekler dediler orası da yandaşlar ile doldu taştı.

ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİZE Belediye projelerinde yarı zamanlı iş imkanı sağlanacak dediler oda orta da yok.

ATAKUM İNOVASYON MERKEZİ olacak dediler , ortada ne fol var ne yumurta !

ATAKUM KENT ORMANI içerisinde daha önceki belediye tarafından başlatılan %70 ’i bitirilmiş yapıları CHP yönetimi ATAKUM Belediyesi olarak çürümeye bıraktınız. Bu Atakum halkının milli serveti unutmayın.

Belediyelerde devamlılık esastır !

Atakum Belediyesi olarak bir önceki yönetimi eleştirip “ şu kadar et borcu var , şu kadar yolsuzluk var ” diye dile getiriyorsanız , bir önceki belediye başkanını halka şikayet edecekseniz eğer , siz ondan daha iyi hizmet etmelisiniz ki bu karşılık bulsun. Hizmet etmiyorsunuz , Atakum için üretmiyorsunuz , seçim zamanı büyük büyük projeleriniz olduğunu söyleyeyip oy istediğiniz Atakum halkının , öz mallarını satıyorsunuz üstelik.

Atakum Belediyesi olarak ilk icraatınız ; ATAKUM ARAŞTIRMA HASTANESİ EK BİNA yarısını SSK borcu nedeni ile devretmek oldu . (GERİ KALANINI SAKIN SATMAYIN )

Projeler üretip istihdam sağlayıp borcu ödemeye çalışmak yerine eldeki malları kılıfına uydurup icra yolu ile satıp hem yandaşlarınızı nemalandırdınız idda edilirken hem de 7.200tl maaşınız ile harcadığınız parayı yerine koyamayacağınız için “ - Çalarım kardeşim , çalacağım ” diyerek harcadığınız paraları yerine koymaya mı çalışıyorsunuz ? Anlamadık !

Atakum Belediyesi olarak Süperonline firmasının borcu yüzünden Belediye’ye haciz gelmesine müsaade edip icralık olmasına yol açarken (bu firmanın avukatlık bürosu sizin büronuz olduğu iddiaları da var ) devlet bize yardım etmiyor deyip iller bankasından milyonlar alıp , Kentsel dönüşüm bedeli olarak Belediyeye gelen milyonlarca lirayı nereye kullanıldı ! Bunu da bilmiyor Atakum halkı.

Sonra bir türkü tutturuyorsunuz SEYİR TERASI için icra yolu ile satılmasına göz yumuyorsunuz ! Sahildeki YALI KAFE için bir türkü tutturup BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE devrediyorsunuz . ATA TOHUMU deyip çocuğun kumda oynamasından farkı olmayan uğraş içine giriyorsunuz !

Üç beş ağaç dikip doğa sever , iki hayvan sahiplendirip hayvan sever oluyorsunuz . Dar gelirliler için kreş açtığınızı iddia edip , yandaşlarınızın çocukları ile doldurup , ilçemizde buluna kreşlerin eğitim seviyesi düşük biz çıtayı yükselttik ki diğer kreşler bizi takip etsin deme gafletinde bulunuyorsunuz .

Şimdide bir başka icraatınız OSMANLI HAMAMINI (borçları ile beraber) devretmek için belediye meclisinden yetki aldınız !

Atakum Belediyesi Renksiz televizyon gibi ;

Görüntü var ses yok, ses var görüntü yok !

Daha ne kadar ve nereleri satıp savacaksınız ?

AKP ilçe başkanlığı hükümette olmasına rağmen hiçbir müdahale bulunmuyor . CHP ilçe başkanlığı hem belediye başkanının yönetimini sevmediğinden bahsediyor hem ses çıkartmıyor. İyi parti Atakum ilçe başkanlığı hiç ortada yok bunun nedeni yapılan yanlışlara ortak mısınız bilemiyoruz ? MHP ilçe başkanlığını bu tip muhalefette gören var mı? Yeni kurulan partilerin Atakum’ da zaten ne yaptıkları hiç belli değil.

Hani muhalefet , Samsun’lu mu değilmisiniz ? Atakum’lu mu değilmisiniz ? Bunca şeyi görüp neden gündem yapmıyor ve yapılan yanlışlara ses çıkartmıyorsunuz ?

Atakum’u parsel parsel satan bir yönetime nasıl sesiz kalırsınız?

Siz nasıl seçmenin karşısına çıkıp oy isteyeceksiniz ?

YENİDEN REFAH PARTİSİ OLARAK HAYRA MOTOR ŞERRE FREN OLCAĞIZ HER ZAMAN .

Önce millet anlayışı ile hizmetlerimize devam edeceğiz.

Ahlaklı , dürüst ve maneviyat ile yoğrulmuş siyasi duruşumuzu liyakati dikkate alarak yürüyoruz.

DAHA YENİ BAŞLADIK !!

Milli görüş 94 belediyeciliğini atakum’a projelerimiz ile kazandırmaya geliyoruz!!!