Sefer Kırış, 'Ahmet İçli'nin yanındayız'

TAKİP ET

Samsun'un Kavak ilçesinde Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve kardeşi İlyas Sarıcaoğlu'nun, Akbelen Köyü'nde yaptırdığı villalarda belediye imkanlarının kullanıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İyi Partili Meclis Üyesi Ahmet İçli tarafından paylaşılan videoda belediye araçlarının villaların inşaat alanında olduğu görüldü.

KAVAK BELEDİYE BAŞKANININ VİLLASI
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve kardeşi İlyas Sarıcaoğlu, Akbelen Köyü'nde yaptırdığı villalarda belediye imkanlarının kullanıldığı iddia edilen video görüntü İyi Partili Meclis Üyesi Ahmet İçli tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

BELEDİYENİN İMKANLARI KULLANILDI
Paylaşımın ardından AK Partili Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, villaların yapımında belediyenin hiçbir imkanından faydalanılmadığını ve iddiaların asılsız olduğunu belirterek, İyi Partili Meclis Üyesi Ahmet İçli hakkında suç duyurusunda bulunduğu açıkladı.

AHMET İÇLİ KINANDI
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve kardeşi İlyas Sarıcaoğlu tarafından Akbelen Köyü'nde yaptırılan villalar, belediye meclisine de taşındı. Belediye meclis toplantısında, İyi Partili Meclis Üyesi Ahmet İçli, AK Parti ve MHP Meclis üyeleri tarafından ortak metin ile kınandı.

SARICAOĞLU İDDİALARI YALANLADI
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Köyüm olan Akbelen'e ev yaptım, kardeşim de yaptı. Tüm faturalar burada, belediye imkanlarını kullandığımı ispat edemezsiniz. Bu bir iftiradır. Köyde kadastro ile 3 metrelik yol 6 metreye çıkarılarken, ortaya çıkan kayaların bir bölümü bir vatandaşın arsasına konulmuş, iki kamyon curuf da bilgim dışında kardeşimin inşaatının olduğu arsaya dökülmüş. Bunu da düğününü bile benim yaptığım bir genç tarafından görüntülenerek Ahmet İçli'ye verilmiş. Keşke Ahmet arkadaşımız bu iddiaları beni arayıp sorsaydı" dedi.

15 ŞAHİT BULURUM
İYİ Parti Meclis Üyesi Ahmet İçli, villa olayının vatandaşın şikayetiyle ortaya çıktığını, belediye imkanlarının kullandığını gösteren 15 şahit bulup mahkemeye getireceğini söyledi. İçli açıklamasının devamında "Ben sizin partinize de çamur atmadım, AK Parti'ye, MHP'ye iftira atmadım. Vatandaşın ortaya koyduğu iddiaları dillendirdim. Orada çalışanlarda var, mahkemede gerçekler ortaya çıkacaktır" dedi.

AHMET İÇLİ’NİN YANINDAYIZ
İYİ Parti İlçe Başkanı Sefer Kırış konu üzerine yaptığı açıklamada, "Konu mahkemeye taşınmış. Ben AK Parti ve MHP'li arkadaşların neyi kınadığını anlamadım. Ortada kınanacak bir durum yok. Meclis üyemiz Ahmet İçli, tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunuyor. İyi Parti teşkilatı olarak İçli’nin yanındayız" dedi.