SASKİ'den açıklama; 'Borcundan dolayı suyu kesilenlere tekrar su verildi'

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılan açıklamada, 'borcundan dolayı suyu kesilen tüm Samsunluların koronavirüs ile mücadele kapsamında tekrar su verilmeye başlanmıştır' ifadelerine yer verildi. Borcundan dolayı suyu kesilen Samsunluların tekrar suyu açılacağı ve borçlarını ödemeleri için Ramazan Bayramı sonuna kadar süre verildiğini belirtti.

Dünya’yı kasıp kavuran ve geçtiğimiz günlerde de 1 vaka ile Türkiye’ye sıçrayan koronavirüs ile mücadeleye devam ediliyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), koronavirüs ile mücadele kapsamında, borcundan dolayı suyu kesilen Samsunluların tekrar suyu açılacağı ve borçlarını ödemeleri için Ramazan Bayramı sonuna kadar süre verildiğini belirtti.

SASKİ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Tek yürek olarak devletimizin koronavirüs ile mücadele kapsamında almış olduğu tedbirleri sekteye uğratmamak ve destek olmak amacıyla SASKİ olarak şehrimizde su borcundan dolayı suyu kesilecek olan konut abonelerimizin su kesintilerinin ve borçlarının Ramazan Bayramı sonuna kadar ertelenmesi, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mustafa Demir beyin talimatıyla gerçekleştirilmiş olup, borcundan dolayı suyu kesik olan konut abonelerimizin de dün itibariyle mühürlü olan sayaçları açılmış ve su akışları sağlanmaya başlanmıştır.