Samsunlu Fotoğrafçı Rıdvan Uzun İl İl Gezerek Fotoğraf Çekiyor

TAKİP ET

Yaz Sezonunun gelmesi ve düğün fotoğraf çekimleri başlamasıyla Samsunlu Fotoğraf ve video sanatçısı Rıdvan Uzun Türkiye'yi karış karış gezerek Türkiye'nin birçok ilinde fotoğraf çekimleri yapıyor.

Yaklaşık 10 yıldır bu sektörün içinde olan fotoğraf sanatçısı Rıdvan Uzun birbirinden değişik Portre fotoğraf çekimlerinde kendi tarzı ve çekimlerinden dolayı birçok ilde kendisinden söz ettirmeyi başarıyor. Bir çok büyük firma ve bir çok ünlü isim ile çalışan ve 2 klip Yönetmenliği yapan Rıdvan Uzun’un en büyük hayali youtube’de bir film çekmek.

Fotoğraf ve video Sanatçısı Rıdvan Uzun ‘’ Ben aslen Samsunluyum ve yaptığım işi severek yapıyorum, insanların mutlulukları benim için çok önemli. Benim her zaman söylediğim bir söz var ‘’İnsanların parası benim için önemli değil önemli olan sizin mutluluğunuz’’ diyerek bu yola çıktım ve Türkiye’nin birçok iline fotoğraf çekimlerine gidiyorum, randevularımı instaqram ve telefon numarası üzerinden alıyorum genellikle. Bana hep soruyorlar gittiniz illerde fotoğrafçı yok mu? Diye soruyorlar ama ben diğer fotoğrafçılar gibi çalışmıyorum ben 2 yâda 3 saat çekim yapıp bırakmıyorum her şeyin en iyisi olsun diye uğraşıyorum, sabahtan kuaför bölümünden başlıyor akşam gün batımına kadar sürüyor, bazen bu çekimler 2 günde sürdüğü oluyor. Yani kısacası Samsun’da fiyat olarak beni pahalı bulabilirler ama ben piyasadaki fotoğrafçılar gibi aman müşteri kaçmasın diye fiyat vermiyorum, bu nedenle benim tarzım ve çekimlerim farklı.

Bir çok Büyük firma ile çalışıyorum Arcifest Türkiye ve my.house Türkiye gibi 2 Büyük Organizasyon firması , Süleyman Tezcan ,Selçuk Ergin , Gökay ve Seda Macit ve bir çok Eğitmen ve Kuaför Salonları ile çalışıyorum.

Portre çekimlerimde ise değişik çalışmalar yapmak hoşuma gidiyor, genellikle samsun da bu tarz çekimleri yapabilen samsun da bir yâda iki kişi vardır, benim en çok hoşuma giden stüdyo çekimleri çünkü herkes dış çekim yapıyor ama stüdyo çekimlerini profesyoneller yapar. Bu işi severek yapan insanların başında geliyorum. Dedi .