Samsun Valiliği'nden son dakika yeni koronavirüs hamlesi

TAKİP ET

Samsun'da koronavirüs salgınının tüm hızyla devam etmesi ve önlenemez yükselişi sebebiyle Samsun Valiliği, yeni önlemler almaya başladı. Valilikten yapılan açıklamada, ikinci bir emre kadar Emniyet Genel Müdürlüğünden Samsun'a 189 erkek, 20 kadın olmak üzere toplam 209 takviye personel görevlendirilmesi yapıldığı açıklandı.

209 POLİS TAKVİYESİ
Covid-19 denetim ve tedbirleri kapsamında Samsun’da alınan kararlara uyulup uyulmadığından denetlenmesi; halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde HES kodu sorgulaması yapılması,alınan tedbirlere ve yapılan uyarılara uymayanların ikaz edilmesi amacıyla, 29 Mart 2021 tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar Emniyet Genel Müdürlüğünden Samsun’a 209 polis takviyesi yapıldı.

TOPLAMDA 1620 POLİS GÖREV YAPACAK
189 erkek, 20 kadın olmak üzere toplam 209 takviye personel görevlendirilmesi yapılmıştır. İlimizde bugüne kadar alınan tedbirlere ilaveten takviye edilen personelle birlikte, Samsun Valiliği İl Emniyet Müdürlüğümüzce  toplam 59 bölgede 1620 personel ile Covid-19 ile mücadele faaliyetlerine etkin ve kararlı bir şekilde devam edilecek.