Samsun TüvTürk muayene istasyonunun Türk Bayrağı rahatsızlığı

TAKİP ET

Samsun'da TüvTürk muayane istasyonunda bir tırda 30 cm ebatında ki Türk bayrağı çıkartması nedeniyle muayeneden geçemedi. TüvTürk, bayrağın sökülmeden muayeneden geçemeyeğini söyledi.

Trabzon Özer Taşımacılık’a ait bir tırda bulunan 30 cm ebatındaki Türk bayrağının sökülmek istenmesi üzerine firma sahibi Abdullah Özer, TüvTürk muayene istasyonunu aradı.

TÜRK BAYRAĞI VAR DİYE MUAYENEDEN GEÇMEDİ

Abdullah Özer, Samsun’da TüvTürk muayane istasyonunda aracı olduğunu belirterek, tır üzerinde 30 cm ebatındaki Türk bayrağının sökülmediği takdirde muayeneden geçemediğini öğrenince müşteri hizmetlerine “ TüvTürk Alman ürünü de, Almanya’nın Türkiye’de Türk bayrağını çıkartma gibi yaptırımı var mı?” diye sordu.

BAYRAKTAN RAHATSIZ OLUYORSANIZ ÜLKEYİ TERK EDİN!

Müşteri hizmetlerinin “olayı Türk bayrağı olarak algılamayın” sözlerinin ardından sinirlenen Abdullah Özer, “30 cm ay yyıldızdan bakanlık ve TüvTürk rahatsız oluyorsa siz bu ülkeden terk edin gidin” dedi.

TÜRK BAYRAĞINDAN GÜZEL RENK Mİ VAR?

Abdullah Özer konuşmasının devamında; “Türk bayrağını ben aksesuar olarak kullanmıyorum, Bu benim şehidimin örtüsü, bu bayrak için insanlar şehit oluyor. Sizin bu yaptığınız vatan hainliği. Siz bana Türk bayrağını söktürttünüz. Benin elamanım orda bayrağı söktü, yakmadı o tırı. Siz kimsiniz ki benim Türk bayrağımı Samsun’da söktürüyorsunuz. Türk bayrağından daha güzel renk mi var? Neyin rengini değiştirdim? Sen Türk bayrağıyla ağacı kuşu nasıl bir tutuyorsun. Senin konuştuğunu kulağın duymuyor?” dedi.

İŞTE O TELEFON GÖRÜŞMESİ