Samsun Türk Sağlık Sen'de 250 kişi istifa etti

TAKİP ET

Türk Sağlık Sen Samsun Şubesi üyesi olan 250 sağlık çalışanın istifa ettiği öğrenildi. Kasım ayında yapılacak kongrede Başkan Erdoğan Çakmak aday gösterilmeyerek Gökhan Şahin'in tek aday olarak seçimlere gireceği öğrenildi.

Milliyetçi Hareket Partisi’ne yakınlığı ile bilinen Türk Sağlık Sendikası’nın Samsun Şubesi’nde istifaların artmasıyla birlikte gözler sağlık camiasına çevrildi.

TOPLU İSTİFALAR BAŞLADI

Son bir hafta içerisinde resmi kayıtlara göre; Türk Sağlık Sen Samsun Şubesi’nde 250 üye istifa etti. Samsun’da 3500 üyesi bulunan Türk Sağlık Sen’de istifaların başkanlık seçimlerine kadar daha da artacağı bekleniyor.

GÖKHAN ŞAHİN TEK ADAY OLARAK SEÇİME GİRECEK

Gerçek Taraf haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Okan Çakır’ın edindiği bilgilere göre; MHP’nin sendikası olarak bilinen Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Erdoğan Çakmak’ın, İyi Parti’ye yakın olduğu iddiasıyla 21 Kasım’da yapılacak kongrede aday gösterilmeyerek, mevcut yönetimde bulunan Gökhan Şahin’in kongrede tek aday olarak seçime gireceği öğrenildi.

İSTİFA SAYISI 800’Ü BULABİLİR

Türk Sağlık Sendikası Samsun Şubesi kongre tarihine kadar istifa eden üye sayısının 800’lü rakamlara ulaşacağı iddiası konuşuluyor.