Samsun Sheraton Hotel'de Cadılar Bayramı etkinliğine tepki yağdı

TAKİP ET

Samsun Sheraton Hotel her yıl 31 Ekim'de Hıristiyan dünyasında kutlanılan Halloween – Cadılar Bayramı etkinliği düzenlenmesine tepki gösterildi.

Samsun Sheraton Hotel Çocuklar için Cadılar Bayramı etkinliği düzenleyeceğini duyurdu.

Sheraton Hotel’in sosyal medya sayfalarında yer alan bilgilere göre,  çocuklara Özel Cadılar Bayramı Atölye Etkinlikleri 31 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’da başlayacak.

Yüz boyama etkinleri, pelerin ve şapka süsleme atölyesi, korkunç atıştırmalıklar yapma atölyesi, sinema keyfi ve patlamış mısır, bal kabağı oyma ve süsleme atölyesi ve gizemli oyunlar aktivitesi etkinliklerinin yer alacağı Samsun Sheraton Hotel Çocuklar için Cadılar Bayramı katılım ücreti ise 250 TL.

6 Yaş itibariyle çocukları kapsayan Cadılar Bayramı etkinliği afişinde küçük bir dipnot olarak “Kostümlü katılıma uygun bir etkinliktir” ifadesi de yer alıyor.

Akasyam Haber'de yer alan habere göre; Müslüman mahallesinde salyangoz satmak anlamına gelen bu etkinliği Tanrıverdi Grubu'na ait olan Samsun Sheraton Otel’in sadece para kazanmak için yapıyor olması ayrı bir facia iken, otel yönetimi ve sorumluları arasında çocukların Hıristiyan dininin gelenek ve bayramlarına özendirilmesinin sorumluluğunu bu dünyada ve ahir hayatta kimin üstleneceği merak ediliyor.

Samsun Sheraton Otel Çocuklar için Cadılar Bayramı etkinliğine Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü, Samsun Müftülüğü ve Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün nasıl bir tepki vereceği de ayrıca merak konusu oldu.