Samsun Organize Şubesi, şer odakları rahatsız ediyor

TAKİP ET

Samsun TÜRKAV Başkan Yardımcısı İlkay Erkan, Samsun'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, başarılı operasyonlara imza attığını belirtirken, bu operasyonlardan rahatsız olan şer odaklarının bu ekibi dağıtmak için uğraştıklarını belirtti.

Samsun TÜRKAV Başkan Yardımcısı İlkay Erkan, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polis ekiplerinin halkın güvendiği bir birim olduğunu belirtti. Erkan, organize şubenin başarısında Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal’ın da imzası olduğunu söyledi.

Samsun TÜRKAV Başkan Yardımcısı İlkay Erkan açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

Samsun Organiz Şube Müdürlüğü halkın güvendiği bir birim haline geldi. Cimere yazılan yazılarda halkımız bizimde işlerimize organize baksın diye talepler artı. Samsun Organize Şubesi, FETÖ operasyonu, tefeci operasyonu, sokak çetelerine operasyonda çok başarılı olduğundan, bazı şer odakları tarafından organize şubenin başarılı ekibini dağıtmak için sokaklarda konuşuyorlar, asılsız ihbar şikayetler yapıyorlar. Samsun’un başarılı emniyet müdürü, organize şube polislerinin arkasında duruyor. Kıymetli içişleri bakanı Süleyman Soylu’da, Samsun Organize Şube Müdürlüğü ekibini başarılı buluyor. Konuyu özenle titizlikle takip ediyor. Özellikle organize şubede 5 ve 8 yıllık deneyimli polis arkadaşların Samsunu iyi bilmesi, FETÖ’cü ve suç örgütlerini rahatsız ediyor.