Samsun neden gelişmiyor sorusunun cevabını Yıldırım verdi

TAKİP ET

Samsun yıllardır neden gelişmiyor, neden yatırım yapılmıyor soruları hala cevap bulamazken, Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, çarpıcı açıklama yaptı.

YATIRIMCILAR KAÇIYOR
Samsun’a yapılacak yatırımcıların bir süre sonra yatırımlarından vazgeçmesi ve Samsunlu sanayicilerin “yer bulamıyoruz” sorunu ile yatırımını başka bir şehire kaydırması, Samsun’un kalkınmasının önüne geçiyor.

BİRİLERİ ENGEL OLUYOR
Samsun’da sadece kendi ekonomik güçlerinin üzerinde başka bir olgunun oluşmaması için, Samsun’un ekonomik olarak gelişmesine engel olan bazı kişilerin olduğu yıllardır dillendiriliyordu.

YILDIRIM RAHATSIZ OLDU
Samsun’da ki bu oluşumdan rahatsız olan Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsun Canlı Haber’de katıldığı spor programında, bu oluşum hakkında açıklama yaptı.

ONUN BUNUN AYAĞINI KAYDIRIYORLAR
Yıldırım; “Kendini Samsun’da doğmuş, Samsun’un sahibi gibi zanneden kişiler var. Bütün Samsun’u zannediyorlar bunlar yönetiyor. Samsun’a hiçbir şey yapmıyorlar. Samsun Şehir Kulübü’ne gidiyor, bilmem Yelken Kulübü’ymüş, yok bilmem şurasıymış burasıymış oraya gidip dedikodu yapıp ondan sonra onun bunun ayağını kaydıran insanlar var” diye konuştu.

Kaynak: Gerçek Taraf