Samsun Medibafra hastanesi şikayetleri

TAKİP ET

Samsun'un Bafra ilçesinde hizmet veren medibafra hastanesi ile iletişime geçen hasta ve hasta yakınlarının şikayetleri.

Medibafra Hastanesi Aşırı İlgisiz Bir Hastane Olmuş

Öncelikle 25 Haziran'da annem kadın doğum bölümüne gitti doktor herhangi bir kanser olup olmadığı için test yaptı ve bizi arayacağını söyledi bir buçuk ay oldu ve aramadı böyle bir ciddi durumda böyle bir ilgisizlik olabilir mi şaştım kaldım daha önce de geldiğimiz annem ameliyat olmuştu 2012 yılında ama gerçekten hastane çok değişmiş ilgi alaka 0 özel hastane demeye bin şahit ister M****'ya gitmediğimize çok pişman olduk babam da muayene oldu ama oda memnun kalmadı.

Medibafra Hastanesi'nin Bir Cihazı Tedarik Edememesi

Medibafra Hastanesi'nin hala bir işitme cihazını yaptıramaması büyük bir şaşkınlık. Eşim 20 gün önce burada doğum yaptı ve çocuğuma işitme testinin şimdi yapılamayacağını cihazın bozuk olduğu bir hafta sonra gelinmesi gerektiği ve 20 gün geçmesine rağmen hala yapılmadığı söylüyorlar, bu kadar sorumsuzluk olmaz. Böyle bir şeyle karşılaşacağımı bilsem devlette yaptırırdık doğumu!

Medibafra Hastanesi İlgisizlik, Vurdumduymazlık

Eşime 8:30 randevu alıyorum. Doktor 9' da geliyor, içeri giriyor 3 dakika içerisinde ultrasona bakıyor ve geri gönderiyor. Parayı alana kadar ilgi güzel, sonra yüzüne bakılmıyor. Kimse bize babamızın hayrına bakmıyor. Daha ayak basmam hastanelerine. Doğumu da devlette yaptırırım. İlgisi daha iyidir. Özel diye geliyoruz gördüğümüz muameleye bakın. Ayıptır.

Medibafra Hastanesi Ameliyatta Olan Doktora Randevu Veriliyor

Özel Medibafra Hastanesi'nden 09 Aralık 2017 tarihi saat 15:50'de kadın doğum uzmanı doktor D***'den randevu aldım saat 15:40'ta hastaneye gidip muhasebeden ödememizi yaptık doktorun kapısına gittiğimizde doktorun öğleden sonra hiç gelmediğini kendisinin ameliyata olduğu söylendi. Hastaneye gelmeden ve parayı öderken dahil kimse bilgi vermedi. Saat 17:00 olduğu halde saat 15:00 randevulu hastaları kabul ediyor doktor. Ben bu kadar ilgisiz, insanları mağdur eden başka bir hastane görmedim. Devlet hastaneleri daha saygılı ve ilgili.

Medibafra Hastanesi Acilde Ücret Alındı!

Acile gidiyoruz danışmanın bizimle ters konuşması kabaca konuşması ve acilden ücret alınması bizi şok etti. Hiçbir özel hastanede özel ücret alınmazken ücret nereden çıktı bu hastanede? Bu da önemli değil o danışmanın bizimle konuşması itici kaba elinde olsa kalkacak kavga edecekti bizimle. Daha Medibafra Hastanesi mi asla!

Medibafra Hastanesi Hastane Çalışanlarının Tavrı

Sedanur2 hafta önce Şu anda 1 kişi, seninle birlikte Medibafra Hastanesi şikayetlerini okuyor.

Mide hastalığım için çölyak hastalığı ve gluten Free hassasiyeti olup olmadığıma dair test yaptırmam gerekti. Doktora gerekli açıklamayı yaptığımda bana çölyak ın ne demek olduğunu bilip bilmediğimi oldukça laubali bir tavırla sorup durdu ( çünkü kendisi bilmiyordu). Hangi testi yapacağını bilemediği için test yaptırmama gerek olmadığını söyledi. Hiç güven vermeyen bir şekilde al kan testi yaptır dedi. Yaptırdım. Sonuçlarını öğrenebilmek için laboratuvarı aradığımda oradaki bayanın 'yok canım sonuçların çıkmamış' demesi bu hastane çalışanlarının (bazılarının) hasta iletişimini bilmediklerinin kanısındayım.

Medibafra Hastanesi Fahiş Ücret Sorunu

Emekli saydığı üyesi olmamama rağmen çocuk doktoruna Sadece muayene ücreti olarak 115 TL istediler böyle bir uygulama ile hiç karşılaşmadım kesinlikle bunun adı fırsatçılık insanların bir de poliklinik önünde bekleyen hastaları tanıtan Dr. beyin yanında çalışan ise tanıdıklarını öncelik tanıyor anlamak mümkün değil.

Medibafra Hastanesi'nde Tedavi Olmadan Para Aldılar!

21.06.2020'de akşama doğru midemdeki Kramp nedeniyle acile gittim. Bu Kramp bana sürekli olduğu için biliyorum serum ağrı kesici hiçbir şekilde iyi gelmiyor. Acildeki hemşireye bunu söyledim, cerrah var mı diye sordum birden bozuldu sanırım hayır cerrah istiyorsanız fakülteye gidin dedi. 

Serum iyi gelmiyor onu değil de sadece şuruptan verseniz dedim tedaviyi tam yaparım ya da fakülteye gidersiniz dedi. Ben de çıkmak zorunda kaldım, 50 TL ücret alındı hiçbir şey yapılmadı dedim. Ücreti alan beyefendi de hemşireye sordu tedavi iptal mı almayayım o zaman diye. 

Hemşire de hırsını çıkarttı sanırım hayır iptal olmayacak kendisi istemedi dedi. Çok kötü durumda olduğum için itiraz edemedim bayılacak gibiydim fakat böylesine bir insandan hiçbir şey yapılmadan ve terslenerek ücret alınması çok kaba. 

Medibafra Hastanesi İlgisizliği Had Safhada!

Elif18 Mayıs 14:49 Şu anda 1 kişi, seninle birlikte Medibafra Hastanesi şikayetlerini okuyor.

Hamilelik sürecinde bu hastaneye gidiyorum sırf D&R çok iyi diye ama gerçekten sistem denilen bir şey yok bir tahlil sonucu almak için bile kaç yeri aramak zorundayım. Mümkün olduğunca az hastaneye gitmek istiyorum. Çok sinirlendim bu saçmalığa...

Medibafra Hastanesi Acildeki Sekreter Kızın Tavrı

31 Mart akşam 20.30 21.00 arasında parmağıma pansuman için gittim acil girişte ki sol da duran sekreter masanızda ki kadın sekreterden şikayetçiyim benden özür dilemezse eğer bu rezilliği her yere yazacağım. Medibafra Allianz sigortayı kullanıyorsunuz 1 yıldır şikayet ediyoruz aksiyon alınmıyor. Dün parmağım kesildiği için acile gittim. Röntgen çekildi ücret gayet makul alındı evraktan baktım normal 140 TL gibi bir ücret tabi fazlasını Allianz'dan alırsınız siz. Fakat bugün pansuman için gittiğimde de 139 TL gibi bir rakam çıktı ve bu ne ücreti dedim kadın sekreter sizden almıyoruz sigortanızdan alıyoruz dedi. 

Benim Sigorta limitimden düşüyor sakin olun ya siz ödemiyorsunuz diyor sizler nasıl personel alımı yapıyorsunuz anlamıyorum. Sonra dedim ki doktor muayenesine geliyoruz 10 gün sonra geldiğimizde ücret alınmaz ya hani bu da öyle bir şey dedim pansuman için ücret alınmamalı dedim kadın gülüyor ya alınıyor alınıyor kayıt açıyoruz diyor beyefendiye döndüm ben kimliğimi alayım ararım ben sorarım dedim kadın sekreterinize döndü beyefendi sekretere dedi ki ara ya sor ya şunu. Bu nasıl konuşma bu nasıl tavır tarz ya sen orada kurumsal bir firmayı temsil ediyorsun. Beyefendiye teşekkür ederim güzel konuştu benimle fakat kadın sekreter aşırı şımarıktı. 

Erkek sekreter bir yeri aradı sordu tamam hanımefendi dün gelmişsiniz ücret dün alınmış bugün alınmaması gerekiyormuş dedi. Döndüm kadın sekretere dedim ki nasıl oluyormuş hanımefendi dedim he he diye başını salladı gülerek düşünebiliyor musunuz ben bunun peşini bırakmayacağım bir de sizinde isminizi öğrenebilir miyim dedim he he he 7 yaşında ki çocuk gibi gülerek öğrenemezsin ki öğrenemezsin ki dedi bana şaka gibi siz nasıl personel alıyorsunuz ya ilkokul mezunu bile yapmaz bu hareketi. Benden o kadın özür dileyecek acil çok acil dönüş bekliyorum. Her yere sosyal medyaya CİMER'e BİMER'e yazacağım acil dönüş yapılsın ve o kadın benden özür dilesin. Ve Allianz ile görüşeceğim sizinle olan anlaşmasını gözden geçirsin.

Medibafra Hastanesi Operatör Şikayeti

25.08.2019 tarihinde Medibafra Hastanesi'nin ortopedi servisinden 26.08.2019 tarihine saat 14.40'a randevu aldım. Fakat hastalığım Alaçam acildeki doktorumun sen beyin cerrahından randevu Alman gerekli demesi üzerine akşam 11.30 civarında Medibafra Hastanesi'nin randevu bölümündeki operatörü aradım. Karşıma çıkan görevli beye durumu anlatıp ortopedi randevumun iptal edilerek beyin cerrahından randevu almak isteğimi bildirdim. Karşıma çıkan görevli beyin cerrahının yarın olmayacağını söylemesi üzerine ne zaman olur diye sorduğumda bu seferde senelik izine çıktığını belirtti.

Tamam o zaman ortopedi randevumu iptal et diyerek telefonu kapadım. Aradan 5 dakika geçmişti düşündüm ayağımın ağrıları da artmıştı tekrar ortopedi doktor bir görüneyim diyerek tekrar Medibafra Hastanesi'nin randevu bölümündeki operatörü aradım. Karşıma çıkan bayana kızım biraz önce beyin cerrahı izinde imiş ortopedi bölümünden randevu almıştım onu iptal ettirdim yine alabilir miyim dediğimde bayan görevli amca beyin cerrahı izinde değil ki çalışıyor size isterseniz ona randevu verebilirim dedi, durumu bayana anlattığımda bir saniye amca telefonda bekle dedi ve tahminim o izinde diyen öteki görevli beyle konuştular ve bayan görevli bana dönerek amca arkadaşın namına sizden özür dilerim dedi ve bana 26.08.2019 saat 9.40'ta beyin cerrahına randevumu verdi. Ve ben bugün hastanenize gelerek beyin cerrahı doktorumun MR çektirip ameliyatta karar kılması sonucu hastanenizden ayrıldım.

Ben hastaneniz faaliyete girdiği andan itibaren daima sizin hastanenizi tercih etmiş ve hastanenizde gitmediği hemen hemen bir bölüm kalmamış hatta hastanenizde ameliyat dahi olmuş bir kişi olarak bu arkadaşımızın bana yapmış olduğu yalanı içime sindiremedim ve bana bu arkadaş tarafından yapılan bu muameleyi sizlere havale ediyor. Gereğinin tarafıma bilgi verilmesini rica ediyorum.

Özel Medibafra Hastanesi'nde Randevu Alma Sorunu!

25-08-2019 tarihinde Özel Medibafra Hastanesi'nden 26-08-2019 tarihine 14:40 saatine ortopedi bölümüne randevu aldım. Fakat hastalığımın bu bölümle ilgili olmadığını beyin ve sinir cerrahı bölümüne gitmem gerektiği söylendiğinden akşam aynı gün saat 11:45 'te yeniden operatöre bağlanıp ortopedi randevumun iptal edilerek beyin ve sinir cerrahından randevu verilmesini istedim. Karşıma çıkan erkek görevli beyin cerrahının yarın olmadığını ne zaman gelir dediğimde senelik izinde diye tarafıma yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuştur.

Şöyle ki saat 11.40 civarında yeniden operatörü aradığımda karşıma çıkan bayan yok amca beyin cerrahı yarın burada izinde de değil demiş ben durumu ona anlatınca onun adına benden özür dilediğini söylemiş ve beyin cerrahına 26-08-2019 tarihine saat 9:40 'a tarafıma randevuyu vermiştir. Ben şimdi bir Özel Medibafra Hastanesi hastası olarak çünkü ben bir emekli olarak hastaneniz açıldığından itibaren devamlı sizin hastanenize gelmiş hemen hemen gitmediğim servis bölümleri kalmamış hatta hastanenizde ameliyat dahi olmuş bir kişi olarak o kişinin ses kayıtları da incelenerek gerekli işlemin yapılmasını ve tarafıma bilgi verilmesini hastane yetkililerinden rica ederim. 26-08-2019.

Medibafra Hastanesi Doğumda %50 Zam Yaptı

Medibafra Hastanesi'nde doğum için kontrollere gidiyorduk. Doğuma 3 hafta kala doğum parası %50 arttırdılar. Kontrolleri oradaki doktora yaptırdığımız için ve doğum yaklaştığı için başka doktora geçiş yapmamız sıkıntılı oldu. Bu şekildeki artışın sebebi nedir diye sorduğumuzda bir şey söylemiyorlar. Ayrıca doğum dışında yatak parası da alınıyor bununla birlikte 1600 olan sezaryenle doğum zamdan sonra normal doğum 2200 liraya çıkmış.