Samsun'daki Kırmızı Ferrari'nin sahibi CityMall AVM mi?

TAKİP ET

Ülke ve Samsun gündemine bomba gibi düşen 1000 TL 'lik devlet yardımına başvuran Ferrari sahibinin kim olduğu hala bilinmezken, Citymall Avm Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik, sürekli telefon geldiğini, bu konuda açıklama yapma gereği duyduğunu belirtti.

Ülke ve Samsun gündemine bomba gibi düşen 1000 TL 'lik devlet yardımına başvuran Ferrari sahibi olayı ile ilgili bir açıklama daha geldi. Samsun'daki 3 Ferrari sahibinden birisi olan Yunus Emre Çelik yaptığı açıklamada o kişinin kendisi olmadığını açıkladı.

Olaydan sonra telefonlarının susmadığını söyleyen Citymall Avm Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik " Telefonlara cevap vermekten yoruldum. Çok şükür bizim böyle bir talebimiz yok. Bu olayın Samsun'da yaşanmasından da büyük üzüntü duydum. Şehrimizin isminin böyle konularla gündeme gelmesi hiç hoş değil." dedi. Çelik ayrıca söz konusu yardıma başvuran kişinin aracı ile kendi aracının farklı modellerde olduğunu duyurdu.

Başvuran kişi hakkında da konuşan Çelik "Dünyanın binbir türlü hali var belki de başvuran kişi yardıma muhtaçtır. Biz kurumumuz olarak yardımlarımızı gizli yapıyoruz ama eğer yanlış anlaşılmazsa bu kişi ihtiyaç sahibi ise kurumumuz adına yardım etmek isteriz" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak. Samsunguncelhaber.com