Samsun'da koronavirüse yakalanan sağlık çalışanı hayatını kaybetti

TAKİP ET

Samsun'un Bafra ilçe Devlet Hastanesi personeli Önder Büyük, bu akşam koronavirüse yenik düşerek, hayatını kaybetti. 52 yaşındaki Önder Büyük'ün evli ve biri kız iki çocuğu olduğu öğrenildi.

Çarşamba ilçesinde ambulans şoförü olarak görev yapan ve koronavirüse yeni düşen Rıfat Sefa Ataseven'in ardından Samsun bir sağlıkçısını daha koronavirüse kurban verdi.

Edinilen bilgilere göre: Samsun'un Bafra ilçe Devlet Hastanesi personeli Önder Büyük, bu akşam koronavirüse yenik düşerek, hayatını kaybetti. 52 yaşındaki Önder Büyük'ün evli ve biri kız iki çocuğu olduğu öğrenildi.

BAŞKAN ÇAKMAK: CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN
Önder Büyük'ün ölümü sağlık camiasını derinden üzerken, Türk Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı Erdoğan Çakmak, sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Başkan Çakmak, "Bafra devlet Hastanesinde görev yapan sevgili Arkadaşımız Önder Büyük de maalesef coronaya yenik düşere Hakkın Rahmetine kavuştu.. Camiamızın başı sağolsun.. Rabbim ailesi ve sevenlerine sabır versin inşallah... Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: diyekonustu.com