Samsun'da CHP'den 19 Mayıs'ta çelenk krizi

TAKİP ET

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için Samsun'a geldi. Öztrak, milli mücadelenin simgelerinden biri olan Onur Anıtı'na çelenk bıraktı. Çelenkte partisinin adının bir harfinin eksik olduğunu gören Öztrak, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel'e nedenini sordu ve Türkel'in o anları geçiştirmesi objektiflere yansıdı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yılı kutlamaları, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadelenin ilk adımını attığı Samsun’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Bir çok etkinlik ve organizasyonla kutlanan 19 Mayıs’ın 103. yıldönümünde, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak da Samsun’a geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için Samsun’a geldi. Öztrak, milli mücadelenin simgelerinden biri olan Onur Anıtı’na çelenk bıraktı.

ÖZTRAK SORDU, İL BAŞKANI TÜRKEL GEÇİŞTİRDİ

Çelenk sunumu esnasında harf krizi yaşandı. Parti Sözcüsü Öztrak, milli mücadelenin önemli simgelerinden biri olan Onut Anıtı'na bıraktığı çelenkte partisinin adının eksik olduğunu gördü.

Çelenkteki eksik harfi CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel'e işaret eden Faik Öztrak, nedenini sordu.

İl Başkanı Türkel ise o anı geçiştirmekle yetindi.

DİYEKONUSTU.COM'UN OBJEKTİFİNDEN KAÇMADI

Öztrak ve Türkel arasındaki diyalog diyekonustu.com objektiflerine böyle yansıdı.

Törene ayrıca, CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP’li Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, ADD Samsun İl Başkanı Işık Özkefeli, CHP il ve ilçe teşkilatları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Diyekonustu.com