Samsun'da 24 saat gezici radar ile hız tespiti yapılacak

TAKİP ET

Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 24 saat esaslı belirlenen yollarda gezici radar uygulamasının başlatılacağı bildirildi. Uygulamanın sürekli yapılacağı bilgiside verildi.

Samsun'da meydana gelen trafik kazalarının, önemli bir kısmının hız kaynaklı,  yoldan çıkma ve devrilme veya önünde seyreden veya duran bir araca çarpma şeklinde meydana gelmesinden dolayı gezici radar uygulaması başlatıldı. 


Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Samsun genelinde 24 saat esasına göre şehiriçi ve şehirlerarası yollarda sabit/seyir halinde çevirme ekibiyle araç sürücüsüne veya çevirme yapmadan araç tescil plakasına cezai işlem uygulamak suretiyle,  Samsun- Ankara, Ordu,  Sinop Devlet Karayolları ile Atatürk Bulvarı, Korhan Ekiz Bulvarı, Anadolu Bulvarı, İsmet İnönü Bulvarı, Abdullah Gül Bulvarı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, İlkadım Bulvarı, Barış Bulvarı ve 100. Yıl Bulvarı başta olmak üzere diğer cadde ve sokak üzerinde “Radarla Hız Denetimleri” yapılacağı belirtildi.