Samsun Canik ilçesinde karısını öldüresiye döven cani kocanın adı İbrahim Zarap gözaltında

TAKİP ET

Samsun Canik ilçesinde karısını öldüresiye döven kişinin adının İbrahim Zarap olduğu açıklandı. Küçük çocuğunun önünde karısını öldüresiye döcen cani koca, önce vatandaşlar tarafından linç edildi sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Samsun Canik ilçesinde bir kadın eşi tarafından sokak ortasında öldüresiye dövüldü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Eşini döven o cani kocanın isminin İbrahim Zarap olduğu açıklandı.

Samsun'da gece saatlerinde sosyal medyaya düşen şok görüntülerin ardından çocuğunun gözü önünde eşini öldüresiye döven İbrahim Zarap ile ilgili Twitter'da İbrahim Zarap tutuklansın başlıkları açıldı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül "Samsun'da kadına karşı şiddetin en aşağılık örneklerinden birinin sergilendiği olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Olayı gören vatandaşlar, İbrahim Zarap'ı linç etmeye başladı. Vatandaşların linç girişiminden sonra polis ekipleri cani koca İbrahim Zarap'ı gözaltına aldı.

Başsavcılık talimatıyla fail yakalanarak gözaltına alındı. Hukuk gereğini yapacak, failin yaptığı yanına kar kalmayacak" açıklaması yaptı.

Canik belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı " Anne'nin durumu çok şükür iyi. Yavrumuz da uzmanlar elinde gözlem altında. Bu cani için Bakanımız devrede. Olayın takipçisiyiz." açıklaması yaptı.

Hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesini atlattığı belirtildi.