Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde ki Politbüro ekibi kim?

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde, belediye koridorlarında kendilerinden Polit Büro ekibi olarak bahsedilen ve saldıkları korku atmosferiyle sindirme ve çeşitli kulis çalışmalarıyla istediklerini elde etmek için bir araya gelen bir grubun varlığından bahsediliyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde idari kadroya nüfus etmeye de çalışan Polit Büro Ekibi'nin istemedikleri kişiler hakkında ortaya attıkları dedi kodu ve iftiralar ile belediye içerisinde bir güç elde etmek için güç birliği oluşturturdukları öne sürüldü.

BAŞKAN, EKİBİ DAĞITMAK İSTEMİŞ
Bazı rivayetlere göre Başkandan habersiz olarak her işe müdahale etmeye çalışan Polit Büro ekibinden Başkan’ın da haberi olmuş ve ekibi dağıtmak için çeşitli yöntemlere başvurmuş.

İDARİ KADRONUN YERİNİ DEĞİŞTİRİYORLAR
Mesela Polit Büro Ekibi’nin en önemli ismi olan F.Y’yi belediyeden uzaklaştırarak İstanbul’da bir üniversiteye yollamış.

EKİBİN İÇİNE Mİ SIZDIRILDI?
Ayrıca Başkan’ın Polit Büro Ekibi’nin yaptıklarından haberdar olmak için aralarına F.K’yı kendisinin yerleştirdiği de belediye koridorlarında konuşuluyor.

5 KİŞİDEN OLUŞAN POLİTBÜRO EKİBİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi’ndeki hayalet yapılanma Polit Büro Ekibi, S.Y, E.T, F.K,F.Y ve Y.Z isimlerinden oluşuyor.

YENİ ÜYE ARAYIŞI
F.Y’nin Belediyeden ayrılmasıyla zayıflayan ekip yeni isimleri aralarına katmak için çalışmaları hızlandırmış durumda.

HER PAZAR BİR ARAYA GELİYORLAR
Polit Büro Ekibi belediye içinde bir araya gelmemeye özen gösterse de her hafta Pazar günleri düzenli olarak spor yapmak için bir araya gelmeye özen gösteriyor.