Samsun Alperen Ocakları Muhsin Başkanın İzinde!

TAKİP ET

Samsun Alperen Ocakları, Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarını ziyaret etti.

Samsun Alperen Ocakları İl Başkanı Muhammed Furkan Taş ziyaret kapsamında şu açıklama yaptı;

Bir 25 Mart gününe daha geride bıraktık. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehadetinin 13. yıl dönümündeyiz. Anadolu'nun dört bir yanından gelen Alperenler Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu anmak için Tacettin Dergahı'ndaki kabrine ve akabinde gerçekleşecek anma programı için yola çıktı. Biz de Samsun Alperen Ocakları olarak Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun izinde yola koyulduk. Muhsin Başkanımızı Tacettin Dergahı'nda dualarla andık. Muhsin Başkanımızı dava arkadaşlarından, gönüldaşlarından dinledik.

13 yıldır Muhsin Başkanımıza olan özlemimiz hiç değişmedi. İçinden geçtiğimiz her zorlu süreçte ve dönemde Muhsin Başkanımızı arıyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu duruşuyla, tavrıyla, inançıyla, çilesiyle yiğit bir dava adamı ve halis bir kuldu. Muhsin Yazıcıoğlu ömrünü Türk milletine, devletine, İslam alemine ve Türk-İslam davasına adamış kutlu bir liderdi. Muhsin Yazıcıoğlu gül yüzlü bir gönül eriydi. Muhsin Yazıcıoğlu nerede bir mazlum varsa yanındaydı. Zalimin ve zulmün karşısındaydı. 

Muhsin Yazıcıoğlu için Türk devletine bir görev düşüyor. Bu görev adalettir. Geçen 13. yıla rağmen Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde şehit olan arkadaşları için adalet istiyoruz. 

Samsun Alperen Ocakları olarak Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dediği gibi "bir elinde Kur'an bir elinde bilgisayar olan bir Alperen gençliği" hayal ediyoruz. İnançlı, imanlı, idealist bir Türk gençliği tasavvuru ortaya koyma gayretindeyiz. Bu doğrultuda seminerler, konferanslar ve sosya-kültürel etkinlerimizi gerçekleştiriyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu'nun izinde, Türk gençliğinin ve milletinin hizmetindeyiz.

Samsun Alperen Ocakları olarak Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutturmamak, anlamak gayretiyle 28  Mart Pazartesi günü saat 19.00'da Samsun BŞB'si Çok Amaçlı Salonu'nda Mehmet Karabacak, Kadir Mahir Damatlar, Zihni Şahin ve Kerami Gürbüz Beylerin konuşmacılığında düzenleyeceğimiz konferansımıza bütün Samsunlu hemşerimizi davet ediyoruz.

Bu vesileyle şehadetinin 13. yıl dönümünde Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu ve beraberinde şehit olan dava arkadaşları Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya Erhan Üstündağ İsmail Güneş, Kaya İstektepe'yi rahmet ve özlemle anıyoruz.