SAMKON, 'Samsun tanıtım günleri' için basın toplantısı düzenledi

TAKİP ET

SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşçı ve yönetim kurulu üyeleri, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldiği geleneksel hale getirdikleri kahvaltı programında "Samsun tanıtım günleri" hakkında açıklama yaptı.

SAMKON yönetimi olarak gurbetteki Samsunluların her zaman en büyük destekçileri olduklarını ifade eden SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşçı, 12-15 Mayıs 2022 tarhinde istanbul'da düzenleyecekleri "Samsun Tanıtım Günleri" etkinliğinin her zaman büyük ilgi gördüğünü, Samsun'un ve Samsun'da üretilen ürünlerin tanıtımı için büyük bir fırsat sağladıklarını söyledi.


Bu yıl düzenleyecekleri "Samsun Tanıtım Günleri" etkinliğine Samsun Valiliğinin ve Samsun Büyükşehir Belediyesinin katkıları olduğunu ifade eden Aşçı, etkinliğin maliyetinin yüksek olduğunu ancak katılımcıların karar verme aşamasını ağırdan aldıklarını ve bu yüzden organizasyonda sıkıntıya düştüklerini söyledi.

Samsun Tanıtım Günleri'nin Samsunlular ve Samsun'da üretim yapan firmalar içinde ürünlerinin tanıtımı için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen SAMKON başkanı Hasan Kaya Aşçı, Samsunlu firmaların büyük paralar harcayarak fuarlara katıldığını ancak en büyü organizasyonlardan birisi olan "Samsun Tanıtım Günleri" etkinliğine katılmadıklarını ifade ederek firmaların bu bakış açılarını anlamakta zorlandıklarını ifade etti.

Kaya Aşçı, 12-15 Mayıs'ta düzenlenecek "Samsun Tanıtım Günleri" etkinliğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın katılacağını ve Selçuk Bayraktar ve ekibinin bir gösteri düzenleyeceğini ifade ederek tüm Samsunluları etkinliğe davet etti.