SAMGÜDEF'ten Samsun TÜGVA'ya ziyaret

TAKİP ET

Kısa adı SAMGÜDEF olan Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Mustafa Seven ve yönetim Kuru üyeleri TÜGVA Samsun İL Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette SAMGÜDEF Başkanı Dr. Mustafa Seven, Türkiye Gençlik Vakfı – TÜGVA İl Başkanı Mustafa Demir ile bir süre sohbet ederek, TÜGVA’nın Samsun çalışma ve faaliyetleri hakkında sohbet etti.

TÜGVA’nın Türkiye çapında önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Dr. Mustafa Seven, “TÜGVA Samsun İl Başkanı sayın Mustafa Demir ve çok değerli gençlerimize gösterdikleri alaka ve nazik ev sahipliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” diyerek TÜGVA İl Başkanı Mustafa Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜGVA Samsun İl Başkanı Mustafa Demir, SAMGÜDEF’in faaliyetlerini yakından takip ettiklerini sözlerine ekledi.

SAMGÜDEF’in TÜGVA Samsun İl Başkanlığı ziyaretine, SAMGÜDEF Başkanı Dr. Mustafa Seven’in yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri Orhan Tozlu, İhsan Kılıç, Mehmet Kaya ve İsa Bozçelik de katıldı.