SAMGÜDEF'den Samsun TSO'ya ziyaret

TAKİP ET

Kısa adı SAMGÜDEF olan Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Mustafa Seven ile yönetim kurulu üyeleri Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek geçtiğimiz aylarda yeniden başkan seçilen Salih Zeki Murzioğlu'nu tebrik etti.

SAMGÜDEF’in Samsun TSO ziyaretine, Başkan Dr. Mustafa Seven’in yanı sıra, yönetim kurulu üyesi Orhan Tozlu, Yunus Diyenli, İhsan Kılıç, Sayın İsa Bozçelik ve Sayın Adem Kunt da katıldı.

Ziyarette Samsun Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yeniden başkanlık görevine seçilen Salih Zeki Murzioğlu’nu tebrik eden SAMGÜDEF Başkanı Dr. Mustafa Seven, ticaret odalarının bir ilin ekonomik kalkınmalarındaki önemine dikkat çekti.

Seven, “ziyaretimizde gösterdiği yakın alaka ve nezaketlerinden dolayı Başkan Sayın Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Sayın Halük Akyüz ve yönetim kurulu üyesi Sayın Vural Tuzlu’ya çok teşekkür eder üstün başarılarının devamını dileriz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise hemşeri derneklerinin faaliyetlerini yakından takip etmeye çalıştıklarını belirterek Dr. Mustafa Seven’e çalışmalarında başarılar diledi.