Pubuç'dan 'kadına ŞİDDETE tepki'

TAKİP ET

Samsun'un gözde eğlence mekanlarından Pubuç Bar, son dönemde sıkça gündeme gelen kadına şiddet olaylarına çektiği tepki videosu ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Samsun’un Atakum İlçesinde hizmet veren ve özellikle gençlerin uğrak yeri olan Pubuç Bar, kadınlara yönelik gerçekleştirilen şiddet olaylarına tepki gösterdi. Hazırladıkları video ile tepkilerini dile getiren işletme yöneticileri ve çalışanları, bu videoda verdikleri sosyal mesajlarla takdir topladı.

İzleyenlerin beğenisini kazanan ve kısa sürede sosyal medya hesaplarında izlenme rekorları kıran video ile ciddi bir farkındalık yaratmayı planladıklarını söyleyen Pubuç Bar İşletmecisi Furkan Yenigeldi, “Kadına yönelik şiddete karşı herkes tek ses olmalı! Yaşanan olaylara ve okuduğumuz şiddet haberlerine artık yüreğimiz dayanmıyor. Gencecik canlarımızın, ruh hastası canilerin kurbanı olmasın! Bu konuda herkese görev düşüyor. Ancak ilk ve önemli görev ailelere düşüyor. Buradan özellikle annelere ve babalara sesleniyoruz. Lütfen erkek çocuklarınızı, kadınlara karşı şefkatli olmaları yönünde uyararak yetiştirin. Biz Pubuç ailesi olarak tepkimizi, hazırladığımız video ile ortaya koymak istedik. Aldığımız olumlu dönüşler de bizi son derece memnun etti. Biz mekanımızda kadınlarımızı çiçeklerle karşılayıp, çiçeklerle uğurluyoruz. Herkesin aynı hassasiyeti göstermesini bekliyoruz” dedi.