Ömer Süslü'nün kucaklaşma programına Demirtaş ve Aksoy katılmayacak

TAKİP ET

İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyeliğine seçilen Ömer Süslü'nün partinin 3. Yılı nedeniyle düzenlediği programa İyi Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve İyi Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy katılmaz iken, İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın katılacağı öğrenildi.

İyi Parti’nin Kurucu Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Ankara’ya giderken geçirdiği elim trafik kazası sonucu yaralanmıştı. Tedavisi 3 yıldır devam eden Ömer Süslü, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyeliğine geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile seçildi.

KUCAKLAŞMA PROGRAMI
Ömer Süslü’nün tedavi süreci iyiye gitmesiyle birlikte partisinin 3 yılı ve Cumhuriyeti’n 97.. kuruluş yılı nedeniyle kucaklaşma programı düzenledi.

AKSOY KATILAMAYACAK
Pazar günü yapılacak olan programa, 9 Ağustos tarihinde İyi Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy’un, Süslü’nün kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmadığı gerekçesiyle katılmayacağı öğrenildi.

DAVET EDİLMEDİM
Gerçek Taraf haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Okan Çakır ile görüşen, İyi Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, “Ömer Süslü’den program ile ilgili her hangi bir davet almadım. Programa katılmayacağım” dedi.

ÜMİT ÖZDAĞ’DA KATILACAK
İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın Samsun’da düzenlenecek olan programa katılacağı öğrenildi.

DEMİRTAŞ KATILMAYACAK
Öte yandan, İyi Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ında programa katılmayacağı öne sürüldü.