Necattin Demirtaş'ın beyinleri yakacak açıklaması

TAKİP ET

Uyguladığı baskılar ile büro elemanlarını temizliğe gönderen ve işten çıkmasına neden olan işçiler için, İlkadım Belediye Başkanı İyi Partili Necattin Demirtaş'ın 'kişilerle uğraşmak yerine hizmeti ön planda tuttuk' açıklaması şaşkınlık yarattı.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, dün öğlen saatlerinde belediyede görev yapan personeller ile toplantı gerçekleştirdi. Düzenlenen personel toplantısına Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ile tüm birim amirleri ve personeller katıldı.

“HİZMET İÇİN GELDİK” DEDİ

Toplantıda konuşan İlkadım Belediye Başkanı İyi Partili Necattin Demirtaş,”İlkadım halkına hizmet etmek için halkımız tarafından seçildik. Halkla hep iç içe çalıştık. Bu nedenle hiçbir zaman hizmet ettiğimiz kitleyle de çalışan arkadaşlarımızla da bir sorunumuz olmadı. Kişilerle uğraşmak gibi bir düşüncemiz yok. Asıl olarak her zaman hizmeti ön planda tuttuk” diye konuştu.

İŞÇİLERE YAPILAN ZULMÜ UNUTTU

Önceki dönem belediye personellerinin AK Partili olduğu gerekçesiyle mobbing uygulanarak görev yeri değişikliğine zorladığı, büro personellerini temizliğe vererek cezalandıran Başkan Demirtaş’ın hiçbir şey olmamış gibi davranması şaşkınlık yarattı.

İLKADIM UÇUYOR

Göreve başladığı günden bu yana 3 yıldır İlkadım’da hiçbir projesini hayata geçiremeyen Başkan Demirtaş, 3 yılda personeller ile uğraşmadıklarını bu sürede İlkadım’a hizmet ettiklerini belirtti.