Necattin Demirtaş, AK Partilileri İşten Çıkarmanın Kılıfını Buldu

TAKİP ET

İyi Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Belediyesi'nde çalışan AK Partilileri işten çıkartacak bir bahane buldu.

HDP; “DEMİRTAŞ KAZANSIN”

HDP Samsun İl Eş Başkanı Cevdet Bakın’ın, “İlkadım’da AK Parti’nin adayı kazanacağına Necattin Demirtaş kazansın” açıklamasıyla HDP’nin İyi Parti’ye seçimlerde destek olacağı anlaşılmıştı.

DEMİRTAŞ’IN HDP RAHATSIZLIĞI

İyi Parti’li aday Necattin Demirtaş seçim döneminde PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile yanyana gelmekten çekinse de, Ahmet Okuyucu, HDP'den oy istemişti.

HDP'DEN OY İSTEMİŞTİ

Seçim döneminde Necattin Demirtaş ile vatandaşlardan oy isteyen İlkadım Belediyesi eski Başkanı Ahmet Okuyucu, PKK’nın taşeron partisi HDP oyları ile ilgili, ‘Matematiği zayıf olan insanlar belki idrak edemeyebilir bu konuyu. Biz şimdi HDP’ye oy veriyor muyuz hayır ama HDP’liler bize oy versin. Bir oyla biz iktidar oluyoruz’ demişti.

İŞTEN ÇIKARMAYA KILIF BULDU

AK Partili Erdoğan Tok döneminden kalan işçileri, işten çıkmalarını sağlamak için önce temizlik hizmetleri süren Demirtaş, işçileri yıldıramayınca bugün yaptığı basın toplantısında “Bana PKK’lı dediler” diye işten çıkaracağını açıkladı.