NCM İnternational Doğrudan Satış Şirketi, Atakum'da açıldı

TAKİP ET

NCM İnternational Doğrudan Satış Şirketi, genel merkez binasının açılışını, Samsun'un Atakum ilçesinde Türkiye'nin dört bir yanından gelen davetlileri eşliğinde gerçekleştirdi.

2016 yılında Almanya’da kurulan, Avrupanın bir çok ülkesi ile beraber 2019 yılında Türkiye’de de ticari faaliyetlerine başlayan NCM International şirketi ülkedeki operasyonunu büyütme kararı alarak 4 katlı genel merkez binasının açılışını Samsun ilimizin Atakum ilçesinde gerçekleştirdi. Doğrudan Satış yöntemi ile dünyanın bir çok ülkesinde bulunan binlerce bağımsız iş ortağına gelir imkanı sağlayan NCM International, sağlıklı yaşam ürünleri ithalat ve ihracatı ile ülke ekonomisine de büyük katkı sağlıyor. Ek iş ve ek gelir arayışında bulunan binlerce kişiye kazanç sağlayan şirket, internet sitesi üzerinden online ve şirket merkezi üzerinden fiilen yaptığı eğitimler ile bireylerin kişisel gelişimine de katkıda bulunuyor.

Samsun’lu olmaktan, memleketlerine yatırım yapmaktan gurur duyan ve bunu her platformda dile getiren iş insanları Nebahat Kutlu ve Celal Kutlu’nun smart sistemlerle donatarak NCM Akıllı Plaza adını verdikleri genel merkezinin açılışına Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve Eşi, Atakum AKP İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek, Atakum CHP İlçe Başkanı Turgay Özçelik ile bir çok sivil toplum örgütü temsilcisi, basın temsilcileri ve özel misafirlerde eşlik ettiler.

Kurdele merasiminden önce söz alan şirket kurucuları ve Atakum Belediye Başkanı, NCM Akıllı Plaza açılışının bölge ve ülke istihdamına katkı sağlamasından, hızla büyüyen doğrudan satış sektörünün legal ve iktisat sahibi kişiler ile tanıtılarak ülke ekonomisine ek katkı sağlamasından yana mutluluklarını dile getirdiler.

NCM International şirket kurucuları Nebahat Kutlu ve Celal Kutlu’nun binlerce kişiye gelir sağlayan ve gittikçe büyüyen aile şirketlerinin zorlu yolculukları aşarak bugünlere gelmesinden dolayı yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi. Çiftin birbirlerine olan destekleri ve işlerine karşı olan sadakatleri zaman zaman duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu. Katılımcı olan iş ortaklarının coşkulu alkışları ve başarılı çalışmaların anlatıldığı sırada yaşanan duygusal anlar sebebi ile konuşma yapmakta zorlandığı gözlenen Nebahat Kutlu ve Celal Kutlu kurdele merasimi öncesinde birlikte kürsüye çıkarak “Şirketimiz global doğrudan satış ekosisteminde lider konuma yerleşme vizyonu ile her geçen gün sektöre ve iş ortaklarına değer katarken, ülkemizdeki yatırımlarına da devam edecektir. Bu başarı sadece bizim değil, ülkemiz ve dünyanın dört bir tarafındaki iş ortaklarımızın başarısıdır. Kazancımızı ve refahımızı onlarla birlikte paylaşarak büyümekten dolayı büyük mutluluk paylaşıyoruz.” dediler.