Mustafa Yeşilyurt, 'Bu partiyi kuranların kimseye borcu yok'

TAKİP ET

Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala'yı makamında ziyaret etti.


Gelecek Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İdris Sel’in de katıldığı ziyarette, Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Gelecek Partisi’nin 3. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını belirterek sözlerine başlayan Yeşilyurt, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun henüz AK Partideyken yaptığı uyarılar nedeniyle gördükleri baskıları hatırlatarak, konferanslarının yasaklandığını, kendisine hiçbir zeminde söz hakkı verilmediğini, "Bir taş olsa bir beton olsa bir ses verirdi, ses vermediler Sayın Davutoğlu’na ölü muamelesi yaptılar" diyerek Gelecek Partisi’nin kuruluş gerekçesine temas etti.

Yeşilyurt şöyle devam etti;

BU PARTİYİ KURANLARIN KİMSEYE BORCU YOK

Gelecek Partisi'nin tek sembolü var 'çınar yaprağı', tek hedefimiz var 'özgür, adil ve demokrat bir Türkiye'

Baskılarla üzerimize geldiler. Kimisi bilinir, kimisi bilinmez. Kurulduğundan itibaren bizim kadar baskıya maruz kalan başka bir daha olmadı.

EYT'lilerle ilgili ilk çalışmayı Gelecek Partisi yaptı. Envanteri yoktu iktidarın. Erdoğan bir şeyi kesinlikle yapmam diyorsa bilin ki yapar. Branson vermem dedi verdi, Sisi'ye selam vermem dedi verdi. EYT'yi de vermem dedi, vermeye çalışıyorlar şimdi”