Mustafa Erdoğan'ın hikayesi vicdanları sızlattı

TAKİP ET

Samsun Bafra Belediyesi'nde memur olarak çalışan Recep Turan'ın, İŞKUR üzerinden belediyeye işe aldığı işçi Mustafa Erdoğan'ı özel işlerinde çalıştırdığı öne sürüldü. Mustafa Erdoğan'ın yaşadığı hayat mücadelesi ve durumu vicdanları sızlattı.

Samsun’da gazeteci İbrahim Akkuş, Bafra ilçesinde yaşayan Mustafa Erdoğan’ın zorluklarla mücadele ettiği hayatını gözler önüne serdi.

Düşünerek Yaşayan İbrahim Akkuş ismiyle bilinen Gazeteci Akkuş, Bafra Belediyesi’ne İŞKUR üzerinden işbaşı yapan ve 9 ay sonra işten çıkarılan Mustafa Erdoğan’ın yeniden işe alım sözü verilerek suistimal edildiğini gündeme getirdi.

Bafra Belediyesi’nde 9 ay çalıştıktan sonra işten çıkarılan Mustafa Erdoğan’a yeniden işe alım sözü vererek kendi yazlık evinin inşaatında çalıştırdığı ve belediyeye işe alımını gerçekleştirmediği iddia edilen belediye memuru Recep Turan’ın başka işçilere de aynı muameleyi yaptığı iddia edildi.

Gazeteci İbrahim Akkuş’un gerçekleştirdiği röportajda, Mustafa Erdoğan’ın tek başına yaşadığı ve maddi imkansızlıklar ile hayatını sürdürdüğü görüldü.