MHP Samsun'da muhtarlar ile buluştu

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı Samsun genelinde 'Muhtar Buluşmaları 2020' adı altında 17 ilçede bir dizi çalışma başlattı. Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı 'Samsun Muhtar Buluşmaları 2020' adı altında başlattığı çalışmalar kapsamında İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve İlkadım İlçe Başkanı Özcan Kınalı'nın başkanlığındaki heyet İlkadım ilçesindeki merkez ve kırsal mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Muhtarlar Buluşması hakkında açıklama yapan İl Başkanı Abdullah Karapıçak 17 ilçede muhtarlara yönelik bir dizi çalışma başlatıldığını, bu hedefler doğrultusunda ziyaretlerin başladığını söyledi.

MUHTARLARIMIZLA HEMHAL OLUP ANKETLER YAPIYORUZ

Karapıçak açıklamasında “Muhtarlarımız bizim için çok önemli. Muhtarlarımız bağımsız ve hür iradesiyle mesai mevhumu gözetmeksizin yüce Türk Milletine hizmet etmektedir. Muhtarlarımız demokrasi zincirinin ilk halkası, ilk temas noktalarıdır. Mahallelerimizin onurunu, demokrasinin namusunu emanet ettiğimiz idari sistemin ana damarı olarak kutsal bir görev ifa etmektedirler. Muhtarlarımızı yerel yönetimlerin en küçük birimi olarak görüyoruz. Bu maksatla hem muhtarlarımızla hemhal olmak hem de onların soru, sorun ve önerilerini dinleyerek gerek takip, gerek raporlarımızda gerek ise ilgili kurumlara ulaştırmak adına bir anket yapıyoruz. Anketimizde muhtarlarımızın sosyal haklarından, mahalle sorunlarına, mültecilere bakışlarından belediye başta olmak üzere kamu kurumları ile olan ilişkilerine kadar birçok soru var. Bu sonuçları bir ekip ile değerlendirerek ilgili mecralara taşıyacağız.” dedi.

SAMSUN’DAKİ 1.244 MUHTARLIĞIMIZI ZİYARET EDECEĞİZ.

“Kadın muhtarlarımızın sayısı artmalı”

“17 ilçemizdeki 1.244 muhtarlığımıza ziyaretlerimizi başlattık” diyen Karapıçak, “Ziyaretlerimize İlkadım İlçemizdeki 61 muhtarımızı ziyaret ederek başladık. Muhtarlarımız bizi çok sıcak karşıladı. Siyasi partilerde son dönemde ziyaretler seçim odaklı olduğu için muhtarlarımız bir o kadar daha şaşırıyorlar ve bizleri takdir ediyorlar. Bu da bizi fazlasıyla mutlu ediyor. İlkadım’da 10 kadın muhtarımız var. Bu sayının artması temennimizdir. Kadının siyasetteki yeri Milliyetçi Hareket Partisi için önemlidir.” dedi.

BELGELERİNİ TAKDİM ETTİK, ADLARINA HAZIRLATTIĞIMIZ HEDİYELERİNİ VERDİK

“Muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olacağız. Muhtarlarımızın da bizlerden isteği bu yönde oldu.” diyen MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak “Muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diledik ve yanlarında olduğumuzu kendilerine ilettik. Muhtarlarımıza ziyaretlerimizin anısına hem teşekkürlerimizi dile getirdiğimiz hem de çalışmalarında başarı dilediğimiz belgelerini kendilerine takdim ettik. Çalışmalarında kullanmak üzere hazırlattığımız adlarına hazırlattığımız kalem ve defterleri de hediye ettik.” dedi.

MUHTAR ZİYARETLERİ 17 İLÇEDE EŞ ZAMANLI OLARAK DEVAM EDECEK

İlkadım İlçesindeki muhtarların ziyaretlerini İlkadım İlçe Başkanı ve beraberindeki heyetle tamamladıklarını belirten Karapıçak “Sırada Çarşamba, Vezirköprü, Canik ve Atakum ve diğer İlçelerindeki muhtarlarımızın ziyaretleri var. Elimizden geldiği kadar İl Başkanlığı olarak ziyaretlere katılacağız ama 17 ilçede 1.251 muhtarlık ziyareti için hedefler belirledik. Tüm ilçelerimizde eşzamanlı ziyaretler olacak.” dedi.