Makam aracı kullanmıyorum dedi, 6 ay dayanabildi

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, seçimlerden hemen sonraAudi marka makam aracı lüks diyerek kendi aracını kullanmayı tercih etmişti. Bu duruma ancak 6 ay dayanabilen Başkan Sandıkçı Volkswagen marka makam aracını kullanmaya devam etti.

Samsun Canik Belediyesi Başkanı AK Partili İbrahim Sandıkçı, 31 Mart seçimlerden sonra koltuğu devraldığı Ak Partili eski başkan Osman Genç gibi makam aracı kullanmayacağını, makam aracının lüks ve masraflı olduğunu söylemişti.

1,5 MİLYON LİRALIK ARAÇ
Canik Belediyesi eski Belediye Başkanı Osman Genç tarafından satın alınan makam aracı Audi marka, Yüzde 95 güneş kontrol ve UV ışın kontrollü cam film kaplamalı bugünkü değeri 1 Milyon 500 Bin lira değerinde.

KENDİ ARACIMI KULLANIYORUM DEDİ
Sandıkçı, "Mesai saatleri içinde ise belediyenin makam aracını kullanıyorum ama o aracı değil. Mesaiye gelip giderken ise kendi özel aracımı kullanıyorum" dedi.

6 AY DAYANABİLDİ
Audi marka süper lüks makam aracını kullanmayı tercih etmediğini söyleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı sadece 6 ay dayanabildi. Sandıkçı, yine Osman Genç tarafından satın alınan Volkswagen marka Transporter modeli lüks aracına binmeye başladı.

İÇ DİZAYNI ÇORUMDA YAPILDI
Volkswagen marka aracın VİP dizaynı Çorum'da 150 bin liraya yaptırılmıştı.Samsun eski Valisi İbrahim Şahin'de aynı firmaya makam aracının VİP döşemesini yaptırmıştı.

İŞTE O HABER