LAFED, İstanbul'da açıldı

TAKİP ET

Ladik Sivil Toplum Kuruluşları Fedarasyonu (LAFED) İstanbul'da genel merkez açılışını gerçekleştirdi. Birinci Olağan Genel Kurulun ardından gerçekleştirilen görkemli açılışa çok sayıda Ladikli iş insanı, büroktat, siyasetçi ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri katıldı.

Ondokuz Mayıs 2021 tarihinde birlik beraberlik adına kurulan LAFED kısa süre içerisinde birçok çalışmaya imza attı. LAFED Başkanı Sinan Tiryaki, 1'nci Olağan Genel Kurulu'nun açılış konuşmasında amaçlarının Ladik İlçesi ve ladiklilere hizmet etmek olduğunu belirtti. LAFED'in ortak değerlerin bir araya getirilerek oluşturulduğunu vurgulayan Sinan Tiryaki, '' LAFED çok güçlü bir sivil toplum kuruluşudur. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yol açmak için burada olduğumuzu, Ladik ve gurbette yaşayan tüm dernek başkanlarımız ve tüm hemşerilerimiz ile birlik beraberlik, kenetlenme, memleketimize ve hemşerilerimize hizmet etme yolunda emin adımlarda yolumuza devam ettiğimizi güçlü bir şekilde gösterdik ve bu çizgiden asla vazgeçmeyeceğiz'' dedi.

Olağan genel kurulda yeniden başkan olarak seçilen Sinan Tiryaki, delegelere ve katılımcılara teşekkür etti. Tiryaki,'' Birlik beraberliğimizden duyduğumuz haklı gururu hep bir arada yaşadık. Şahsımı tekrar Federasyon başkanlığına layık gören, yönetim kurulumu seçen ve onure eden kıymetli delegelerimize ve tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.


Ladik Federasyonu 1.Olağan Genel Kurulumuzun ve devamında açılışı yapılan Federasyon genel merkezimizin ülkemize, Ladik ve tüm hemşerilerimize hayırlı olsun. Birlik ve Beraberliğimiz daim olsun. Ladik Federasyonı Genel Merkez Büyük Açılışına Katılım Sağlayan Kıymetli Protokole, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanlarına ve ayrıca İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Sn.İlyas Topsakal , Ladik Belediye Başkanımız Sn.Nurhan Yapıcı Özel, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı Burhan Mucur, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Önceki Dönem Genel Müdürü Sn.Gökhan Kanal, SAMDEF Genel Başkanı Sn. Metin şenel'e Katılımlarından ötürü tüm kıymetli protokole, ismini burada sayamadığım birbirinden kıymetli değerlerimize ve dostlarımıza, Federasyon Başkanı seçilen şahsım, kıymetli yönetim kurulum, dernek başkanlarım, tüm hemşerilerim ve dostlarım adına ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum’’ diye konuştu.