Körfez'de ölü bulanan İlklima Naz Akbörü olayında mektup detayı, 2 gözaltı

TAKİP ET

Samsun'un Atakum ilçesinde, tabanca ile vurularak öldüğü belirlenen 20 yaşındaki İlklima Naz Akbörü'ye ait olduğu öğrenilen mektup ortaya çıktı. Mektupta adı geçen D.S ve A.S isimli 2 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde hareketsiz yatan kişiyi fark eden vatandaşlar, polisi ve ambulansı aradı.

KAFASINDAN VURULARAK ÖLMÜŞ

Vatandaşların ihbarı neticesinde olay yerine gelen polis ekipleri, sahilde yerde yatan kişinin tabanca ile kafasından vurularak öldüğünü belirledi. Ölen kişinin 20 yaşındaki İlklima Naz Akbörü'ye ait olduğunu tespit eden polisler cesedin yanında tabanca buldu. 

CİNAYET Mİ İNTİHAR MI?

Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştıran polis ekipleri önemli bir delile ulaştı. İlklima Naz Akbörü tarafından yazıldığı belirtilen mektubu ele geçiren polisler, mektupta adı geçen D.S. (27) ile A.S. (20) isimli 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

ZANLILAR SERBEST BIRAKILDI

İlklima Naz Akbörü soruşturmasında gözaltına alınan D.S. (27) ile A.S. (20) çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

CENAZESİ MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

İlklima Naz Akbörü'nün cenazesi, otopsi sonrası memleketi Tokat'ın Almus ilçesine gönderildi.