Kırış ve Altun'dan şehit ailesi ziyareti

TAKİP ET

İyi Parti Kavak İlçe Başkanı Sefer Kırış ve CHP Kavak İlçe Başkanı Şakir Altun ile 1998 yılında Şırnak ili Kato dağında şehit olan Astsubay İlhan Kuşan'ın ailesini ziyaret etti.

17 Eylül Şehitler ve Gaziler günü münasebetiyle, İyi Parti Kavak İlçe Başkanı Sefer Kırış ve CHP Kavak İlçe Başkanı Şakir Altun, ziyaretlerde bulundu.

KATO ŞEHİDİNİ ANDILAR
1998 yılında Şırnak ili Kato dağında şehit olan Astsubay İlhan Kuşan’ın ailesini ziyaret eden İyi Partili Başkan Kırış ve CHP’li Başkan Kuşan, şehit ailesine çiçek takdim etti.

ŞEHİDİN AİLESİ MUTLU OLDU
Astsubay İlhan Kuşan’ın ailesi ziyaretlerden memnun kaldıklarını belirterek, başkanlara teşekkür etti.

ONLARA BORÇLUYUZ
İyi Parti Kavak İlçe Başkanı Sefer Kırış, Şehitler ve Gaziler haftası münasebetiyle yaptığı açıklamada ”Bugün bu kutsal vatan toprakları üzerinde hür ve bağımsız olarak yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu kutsal kavramlar olduğu sürece Türk devleti ilelebet payidar kalacaktır. Bugün bu kutsal vatan toprakları üzerinde hür ve bağımsız olarak yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu unutmamalıyız.” Dedi.

VEFA BORCUMUZDUR
CHP Kavak İlçe Başkanı Şakir Altun ise, “Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin yaptıkları fedakarane savunmaya karşılık biz de vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan bölücü ve yıkıcı provokasyonlara asla alet olmamalıyız. Şehit ve gazi yakınlarıyla, bilhassa onlardan bize emanet kalan eş ve çocuklarıyla ilgilenmek, elimizden geldiğince onlara her türlü maddî ve manevî desteği vermek minnet ve vefa borcumuzun bir gereğidir." Dedi.