Kavak'ta sağlık çalışanlarına tatlı teşekkür

TAKİP ET

Kavak'ta faaliyet gösteren Ün Yemek Fabrikası Sağlık Çalışanlarına tatlı ikramında bulundu.

Samsun’un Kavak İlçesinde faaliyet gösteren Ün Yemek Fabrikası ilçede Covid-19 nedeniyle büyük bir özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına moral vermek üzere tatlı ikramında bulundu.

Devlet Hastanesi ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezinde düzenlediği etkinlikle buralarda görev yapan doktor ve sağlık çalışanları ile bir araya gelen Ün Yemek Fabrikası Limited Şirketi Genel Müdürü Mustafa Öksüzoğlu, Toplum sağlığı merkez Müdürü Dr. Abdulkadir Koçoğlu’nun da bulunduğu etkinlikte yaptığı konuşmasında sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Kavak’ta görev yapan sağlık personelinin ilçe halkına şifa dağıtmak amacıyla gece gündüz büyük bir özveri ile görev yaptıklarını söyleyen Öksüzoğlu, “ Bu zorlu süreçte tüm sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizlerin sağlığı için ailelerinden ve çocuklarından fedakarlık yaparak görev yapan sağlık personelimize biraz da olsa moral vermek ve sevildiklerini göstermek amacıyla Ün Yemek Fabrikası olarak bir ikramda bulunmak ve yanlarında olduğumuzu kendilerine hissettirmek istedik “ dedi.