Kavak Kamyon Dürüm nerede açıldı, adres, sipariş telefon numarası

TAKİP ET

Samsun'un Kavak ilçesinde Kavak Kamyon Dürüm açıldı. Kavak ilçesinin ilk ve tek kamyon dürüm, işadamı Sebahattin Çağlar tarafından hizmete girdi. Kavak Kamyon dürüm adres, telefon ve iletişim bilgileri ile sipariş verebilirsiniz.

Kavak Kamyon Dürüm Sipariş Telefon : 0552 790 92 55

Kavak’ta Adnan Menderes Caddesi üzerinde işadamı Sebahattin Çağlar tarafından oluşturulan Kamyon Dürüm Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber,  İYİ Parti İlçe Başkanı Sefer Kırış, Deva Partisi Samun İl Başkanı Kebire Birer Türk, Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile yapılan törenle açılarak hizmet vermeye başladı.

Açılış töreninde konuşan işyeri sahibi Sebahattin Çağlar, açtıkları işyerinde en kaliteli ürünlerle müşterilerine hizmet vereceklerini belirtirken Kavak’ta yeri bir işyerinin daha açılıyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’da açılan her yeni işyerinin ilçenin büyümesinin bir göstergesi olduğunu belirtti. Sarıcaoğlu, “ Kavak’ta artık neredeyse hemen her gün yeni bir işyeri açılıyor. Bu işletmelerimizde üretimleri ve sağladıkları istihdamlarla ilçemiz ticari hayatına güç katıyorlar. Bu da bizlere büyük mutluluk veriyor ” dedi.

Kavak Kamyon Dürüm Sipariş Telefon : 0552 790 92 55