İstiklal Marşını 41 ayrı mekanda 41 dize okudular

TAKİP ET

Samsun'da ortaokul ve ilkokul öğrencisi Eymen Yiğit Çetin  ve Muhammed Yağız Çetin kardeşler, İstiklal Marşı'nın Kabulünün 100. yıldönümü dolayısıyla önemli bir çalışmaya imza attı. 

Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu ve Hüseyin Avni Asal İlkokulu’nda öğrenim gören Eymen Yiğit Çetin ve Muhammed Yağız Çetin, anne ve babasının desteğiyle Samsun’un önemli turizm destinasyonlarından oluşan ‘41 farklı mekanda 41 dize’ temasıyla  İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını okudu.  


TÜYLERİ DİKEN DİKEN ETTİ
Son günlerde Samsun’da yaşanan ve ülke genelinde olumsuz bir görüntü oluşturan üzücü hadiselerden sonra, iki kardeşin İstiklal Marşı’nın 100. yıl dönümü kapsamında hazırladıkları ‘41 farklı mekanda 41 dize’ temalı çalışması,  hem şehrin tanıtımına katkı sağladı, hem de milli ve manevi duyguları doruk noktasına çıkartarak bir nebze olsun izleyenlerde moral oluşturdu. 

YY KARDEŞLER, ABONE OLMANIZI İSTİYOR
Kendilerine ait YY kardeşler adlı YouTube sayfasından paylaşılan görüntü kısa sürede büyük bir beğeni alarak paylaşıldı. YY kardeşler, Youtube üzerinden açtıkları sayfasına abone olarak kendilerine manevi destek olunmasını istiei.