İshak Taşçı Yeni Koltuk Arayışında

TAKİP ET

Atakum Belediyesi Eski Başkanı İshak Taşçı'nın belediye koltuğunu Cemil Deveci'ye teslim etmesinden sonra, AK Parti Samsun il Başkanlığı için hazırlıklar yaptığı öne sürüldü.

Haber 1919 isimli internet haber sitenin iddiasına göre,  31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den tekrar Atakum Belediyesi için aday gösterilmeyen İshak Taşçı'nın, AK Parti Samsun İl Başkanlığı için çalışmalar yaptığı öne sürüldü.

Haberde şu ifadelere yer verildi;

Samsun Atakum Belediye Başkanı iken partisi tarafından tercih edilmeyerek, tekrar aday gösterilmeyen İshak Taşçı’nın il yönetimini dizayn etmek istediği iddia edildi.

YENİ KOLTUK ARAYIŞINDA

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatların tekrar gözden geçireceğinin sinyali vermesi üzerine, koltuklarını kaybedenler, yeni koltuk arayışına girdi.

Geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti tarafından aday gösterilmeyen ve 31 Mart itibari ile belediye başkanlığı sona eren İshak Taşçı’nın yeni hedefi Ak Parti Samsun İl Başkanlığı olduğu iddia edildi.  Belediye Başkanlığı döneminin son üç (3) ayında işçilerin maaşlarını ödemeyerek seçimin az bir farkla kaybedilmesinin baş mimarlarından olan İshak Taşçı’nın, yakın çevresine Ankara’dan aldığı yetkiyle  il başkanlığı için hazırlık yaptığını ve yeni yönetimi, yeni isimlerle oluşturacağı  iddia edildi.