İlkadım'da 17 ayda koca bir hiç

TAKİP ET

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş'ın 17 aydır borç edebiyatı yaparak hiçbir icraat yapmadığını söyledi.

AK Parti ve MHP İlkadım ilçe Başkanları ve İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri, gazeteciler ile bir araya geldi.

İCRAATI YOK

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, basın toplantısından yaptığı açıklamada “Samsun’un en büyük metropol ilçesi olan 350 bin nüfusu ile sayı bakımından 52 ilden büyük olan İlkadım İlçesi’nde geçen 17 ayda hizmet adına hiçbir icraat ortaya koyulamamıştır” dedi.

KOCA BİR HİÇ

Yerel seçimlerin üzerinden geçen 17 ay boyunca İyi Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’In hiçbir şey yapmadığını belirten Erbin, “Bugüne kadar enkaz ve borç edebiyatı yaparak beceriksizliğin arkasına sığınılmaktadır. Yönetimde iş bilmemezlikle birlikte hizmet üretemeyen bir idare var” dedi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

OY İÇİN HERKESE İŞ SÖZÜ VERDİ
Halka hizmet sunamayan belediyede, yerel seçimler öncesi oy avcılığı yapılarak Necattin Demirtaş tarafından herkese iş sözü verilmiştir.

TECRÜBELİ PERSONELLERİ ÇÖPE SÜRDÜ
AK Partili diyerek tüm işçilere mobbing ve baskı uygulanarak belediyede iş barışı bozulmuş, üniversite mezunu, donanımlı ve tecrübeli personeller çöpe sürülmüştür.

BASKI VE TEHDİT ALTINDA ÇALIŞIYORLAR
Bugüne kadar yüze yakın işçi çıkarılmış, yüzün üzerinde çalışan siyasi düşüncülerle baskı ve tehdit altında zor şartlar altında çalıştırılmış ve yıldırma politikasıyla iş bıraktırma süreci yaşatılmıştır.