İlkadım Muhtarlar Derneği ilk birlikteliğini ortaya koydu

TAKİP ET

Samsun İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Gökmen Şahin'in başkanlığı yönetiminde toplanan İlkadım muhtarları kendi aralarında yaptıkları seçimle İlkadım Kaymakamlığı Mütevelli Heyetine seçimlerine 2 muhtar adayı çıkardı.

MÜTEVELLİ HEYETİ SEÇİLDİ

Akgöl Mahalle Muhtarı Kamil Tuğrul, Unkapanı Mahalle Muhtarı Erdin Çiftçi’yi aday göstermeye karar veren dernek üyeleri, İlkadım Kaymakamlığı’nda yapılan seçimlerde birlikteliğini gösterdi. İlkadım Muhtarlar Derneği’nin aday gösterdiği Akgöl Mahalle Muhtarı Kamil Tuğrul ve Unkapanı Mahalle Muhtarı Erdin Çiftçi İlkadım Kaymakamlığı Mütevelli Heyetine seçildi.

İLKADIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Seçimler sonrası dernek binasında açıklama yapan İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Gökmen Şahin; “İlkadım bizim evimiz, bütün mahallelerimiz ile İlkadım bir bütündür. Bütün muhtarlarımız ile bundan sonraki süreçte birlikte hareket etmek için mücadele edeceğiz. Bizlerin amacı muhtarlık görevimizi millete hizmet için kullanmaktır. Kim olursa olsun kişisel çıkar amaçlı makamlarını kullananlara karşıyız. İlkadım’ın hizmet birliğini sağlamak için birlikte hareket ediyoruz, birliktelikten güç doğar, biz muhtarlar olarak İlkadım a hizmet için birlikteliği sağladık, bizim tek amacımız büyüyerek hizmetlerimize birlik içinde devam edeceğiz.“ dedi.

FİTNECİLERE İZİN VERMEYECEĞİZ
Ayrıca; “ Bizim aramıza kendi çıkarları için fitne fesat sokmaya çalışanlara da izin vermeyeceğiz, bütün muhtar kardeşlerimizi kucaklayarak İlkadım a hizmet için sorumluların takipçisi olacağız.” ifadelerinde bulundu.