İlkadım Belediyesi'nde ki 856 Bin Liralık Vurgun olayında Demirtaş itirafı

TAKİP ET

Samsun İlkadım Belediyesi'nde 856 Bin lira parayı zimmetine geçiren personel C.G. ile ilgili, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, olayı daha fazla saklayamayarak itiraf etti.

Samsun’un İlkadım Belediyesi’nde çalışan personel C.G, zimmetine 856 Bin 381 Lira 16 Kuruş (eski para ile 856 Milyar 381 Milyon Lira) geçirdiği Gerçek Taraf haber sitesi tarafından gündeme getirilmişti.

DEMİRTAŞ SONUNDA İTİRAF ETTİ
Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü yaşanan olayın üzerini kapatmaya çalışan İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş, bugün zimmete para geçirme olayını itiraf etti.

‘SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK’
İlkadım Belediyesi Meclis Toplantısı’nda olayı itiraf eden Başkan Demirtaş, avukatları aracılığı ile konuyu savcılığa taşıdığını belirterek “suç duyurusunda bulunduk” dedi.

‘NİYE DENETİM YAPMADIN’
Başkan Demirtaş’ın suç duyurusunda bulunduk ifadesinden sonra, bazı meclis üyeleri cılız bir ses ile Demirtaş’a “Niye denetim görevini yerine getirmedin, denetim yapsaydın bu olay olmazdı” diye konuştu.

PERSONEL C.G DİLEKÇE VERDİ
856 Bin 381 Lira 16 Kuruş lira parayı zimmetine geçiren zanlı personel C.G ise, “ 2019 Kasım – 2020 tarihleri arasında personel maaşları üzerinden üzerime geçirmiş olduğum 856 Bin 381 Lira 16 Kuruş’un, 150 Bin lirasını iade ettim. Kalanını da aracımın satışından ve emekli ikramiyemden mahsup edilmesi” şeklinde İlkadım Belediyesi Yazı İşleri’ne dilekçe verdi.

‘ÇOK PİŞMANIM’
Personel C.G, yazı işlerine verdiği dilekçenin devamında “ Çok pişmanım. Tüm personel arkadaşlarımdan ve yöneticilerimden özür dilerim “ diye belirtti.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!