İlkadım Belediyesi temizlik işçisine küfürler ederek tekme tokat dövdü

TAKİP ET

Samsun İlkadım Belediyesi temizlik personeli Ramazan Kılıçoğlu ve Ömer Özdemir'in temizlik personellerinden sorumlu İlyas Ç. tarafından darp ve sözlü saldırıya uğradığı iddia edildi.

KÜFÜRLER EDEREK DARP ETTİ
Olay 13 Temmuz saat 07:30 gerçekleşti. Temizlik görevlisi Ramazan Kılıçoğlu’nun verdiği ifadede, “Sabah 5 dakika ihtiyaç molası verdiği anda İlyas Ç.’nin Ford marka bir araçla yanımıza geldi. Bizde poaça ve çay alarak kahvaltı yapıyorduk. O esnada İlyas Ç. bize “Ne yapıyorsunuz burada” dedi. Bizde aç olduğumuz için kahvaltı yapıyoruz dedik. Bize bağırdı “Binin lan arabaya” dedikten sonra bize tekme savurdu ve Ömer Özdemir’in sol kulağına sert bir tokat attı. Ömer kulağını tutarak olay yerinden uzaklaştı. Sonra bizden sorumlu olan Yalçın Ç. “Ağzınızı yüzünüzü s… sizin, a…. s…. sizin” diye küfürler etti.

POLİSİ ARAYACINCA KAÇARAK UZAKLAŞTI
Sonra Yalçın Ç. kafamın üzerine sert bir şekilde bastırdı. Bu hareketi 3 defa tekrarladı. Yanından ayrılıp işime devam ettim. Arkadaşım Ömer Özdemir beni arayarak polisleri aradığını söyledi. Bunun üzerine bizden sorumlu İlyas Ç. kendisini şikayet edeceğimizi anladığı için olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Bu kavga olaylarını sürekli yaşıyoruz. Başka bir mesai arkadaşımızı da yakın tarihte dövdüğünü suyduk. Sıkıntılı bir yapıya sahip olduğu biliyoruz. İşten atılırım korkusuyla bir çok arkadaşım şikayet etmekten vazgeçiyor. Sözlü, fiziksel şiddete uğruyoruz, mobing uygulanıyor. Yaşadıklarımdan dolayı İlyas Ç’den şikayetçiyim” dedi.